SnydAdmin

Base

Navn

SnydAdmin

Gamer Tag

Wzarlon, Claush, Spacebug

Profil beskrivelse

Jeg går under navnet SnydAdmin her på Snyd.dk. Mit rigtige navn er Claus, jeg er 41 år gammel og ejer denne hjemmeside du kigger på. Arbejder til dagligt i mit eget firma Koala Designs ApS som webudvikler.
Maj 2008 overtog jeg Snyd.dk da den tidligere ejer ikke orkede at bygge hele siden op igen efter et stort nedbrud af databaserne. Siden overtagelsen har der været arbejdet hårdt for at opbygge den gamle tillid igen til sitet.
Det daglige arbejde jeg laver på Snyd.dk består mest i at vedligeholde alt det tekniske omkring hjemmesiden. Opdatering og programmering af nye funktioner, rettelse af fejl, holde siden fri for Spam, support til brugerne, indsættelse af nye snydekoder / spilanmeldelser ol.

Min rolle eller tilstedeværelse er måske ikke altid så synlig i forummet, men der går ikke en dag uden jeg er inde bag koden og rette/opdaterer noget – og derved holder motoren kørende :)

Men for at drive sådan et site her, er det absolut en fordel at være en aktiv Gamer. Heldigvis elsker jeg computerspil og har gjort så længe jeg kan huske tilbage. Til dato er mit favorit spil stadig Starcraft fra Blizzard. De har formået at skabe et spil i perfekt balance mellem spillertyperne og har et gameplay der er tidløst.
Jeg har igennem mange år været aktiv MMORPG Gamer, men er sku blevet lidt træt af dem da genren savner fornyelse.
MUD er en spiltype jeg også har spillet meget for år tilbage. Det er ikke særlig kendt eller udbredt, men er en form for ren tekstbaseret MMORPG. Meget vanedannende og stærkt gameplay.

Jeg har en forholdsvis ny PC til at køre alle former for spil, en laptop, Playstation 3, Xbox 360, Asus Tablet (android).
De seneste par år har jeg brugt en del energi på Minecraft og driver bla. en af verdens største sites inden for dette spil, til at finde Minecraft Servers online.

Computer / Konsol

PC, Playstation 3, Xbox 360, Smartphone, Tablet