HGM

  • Nu har jeg fundet en løsning så snydekoderne virker. Bruger Accio Hacks og de universelle koder. Derefter åbnes spillet med Gecko og alt fungerer.

  • Filerne får jeg som beskrevet d. 6. sept. Nu har jeg så også forsøgt at bruge ocarina via homebrew. Den skriver også gct-filen på sd-kortet men bruger/læser dem fortsat ikke. Kan det være fordi jeg har softmodded fra en v.4.3e??

  • I roden af sd-kortet har jeg allerede en mappe som hedder “codes” (med indholdet RHAP01.gct og RZTP01.gct , begge er GCT-filer) og en som hedder “txtcodes”, som indeholder en masse tekstfiler. Så det er vel dem du tænker på – eller hvad? For mig ser det ud som om wiiflow og usbloader gx ikke kan læse hvad der står i mappen “codes”. Har du en mening om det?

  • Hej lundahl!
    Jo, nu skal jeg forklare nærmere: Når jeg burger wiiflow og vælger et spil (f.eks wiiplay-tanks) så: klik på spil -> settings -> ocarina -> vælge en snydekode -> godkend -> tilbage til spil -> tilbage til oversigt -> settings -> slå ocarina til (det er den nu allerede) -> klik på spil -> start. Og så skulle snydekoderne være ind…[Læs mere]

  • Er der virkelig ingen her i forum, som bruger snydekoderne i wiiflow og usbload, og som kan forklare hvordan de gør??? Kom nu ud af busken!