Taizun

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,352 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #116638
  Taizun
  Deltager

  Imgur kan klart anbefales til det formål, Darth. Og velkommen tilbage!

  Og nu vi er inde på imagehost-snakken, så vil jeg lige give et skud ud til ShareX, et fantastisk screenshot-værktøj for brugere som elsker at have en masse indstillinger og muligheder at rode med.

  #116554
  Taizun
  Deltager

  Jeg valgte at holde lidt igen. Jeg synes prisen var/er lige i overkanten for mit vedkommende.

  Jeg havde fulgt rimelig godt med i udviklingen af spillet, og synes Sean Murray blev mere og mere kryptisk i hans meldinger.
  Jeg er i dag glad for at jeg ikke tog springet efter at have set utallige streams og videoer efter udgivelsen på PC.

  Jeg tror dog godt at spillet kunne gå hen og blive “pengene værd”, men i dets nuværende stadie kan jeg ikke se mig selv spendere nok tid i det, til at retfærdiggøre prisen.

  #116044
  Taizun
  Deltager

  Personligt har jeg ikke i sinde at skifte platform, men benytter mig glædeligt af muligheden for at kunne dække mig ind på flere platforme i tilfælde af at én platform skulle være utilgængelig i mindre eller større grad i fremtiden.

  Så en form for “forsikring” kan man vel godt kalde det, i mit tilfælde.
  Dog har jeg på fornemmelsen at spil som man har aktiveret på GoG via Connect-redskabet vil blive fjernet hvis man pådrager sig et game-ban via Steam. Jeg kan dog tage fejl.

  EDIT:
  F.eks. har jeg også før gjort meget ud af at støve alle mine Steam CD-keys af, og teste dem på platforme som f.eks. Origin. Her har jeg fundet ud af at en god håndfuld CD-keys virker på både Steam og Origin, og fungerer derved igen som en mini-forsikring.

  • Dette svar blev ændret 3 years, 8 months siden af Taizun.
  #116010
  Taizun
  Deltager

  At man har adgang til et udvalg af sine spil fra flere forskellige platforme. Fordelen ved dette er at man ikke er låst til én platform.

  Hvilke spil man kan tilføje fra sin Steam-konto til sin GOG Connect-konto vil ændre sig med tiden. I den første “bølge/omgang” kan man tilføje et lille udvalg af spil – den fulde liste burde man kunne se her: https://www.gog.com/connect

  F.eks. kan jeg tilføje følgende af mine Steam-spil, til min GOG Connect-konto:

  View post on imgur.com

  Derved vil jeg kunne spille mine spil fra enten min Steam-konto eller min GOG Connect-konto.

  #115972
  Taizun
  Deltager

  @SnydAdmin
  Jeg blev mest af alt bidt af ETS2 og ATS pga. Multiplayer-tilføjelsen (tredjeparts modificering). For mig skabte det en helt ny (og til tider frustrerende) oplevelse som jeg blev helt opslugt i. Det er lige pludseligt en levende og meget dynamisk verden man kører i, og mulighederne for at arrangere events gør også spillet meget mere interessant, i det mindste for mig.

  Har indtil videre kun fået kørt 3-4 ræs i GRID 2, og jeg er positivt overrasket over hvor udfordrende det kan være, set i forhold til f.eks. DiRT 3 (som jeg har spillet rigtig meget). Sværhedsgraden ligger nok et sted imellem DiRT 3 og NFS Shift-franchiset.
  Jeg bruger min Xbox 360 Wired-controller. Ville utroligt gerne have fat i et godt sæt rat og pedaler som erstatning hertil. En gang i fremtiden må jeg ud og investere i et Logitech G27 eller Thrustmaster T500 + H-skifter. Det ville også fungere rigtig godt i ETS2 og ATS.

  #115932
  Taizun
  Deltager

  Har i løbet af det sidste halve til hele års tid fået brændt en god slat timer af i både Euro Truck Simulator 2 Multiplayer samt American Truck Simulator Multiplayer (begge dele bedre kendt som TruckersMP i dag), så mange timer at jeg er gået hen og blevet forum-moderator hos dem.

  Derudover gav jeg lige Diablo 3 et skud igen efter at sæson 6 startede, og formåede da også at bruge en usund mængde tid på at nå mit hidtil højeste niveau, målt på både gear og paragon-levels.

  Ved siden af det har jeg i ny og næ fået smidt nogle timer i lidt forskellige titler som Rust, Grand Theft Auto V (hovedsagligt Online) og nyligst ARMA 3 (på en håndfuld RP-servere).

  Jeg er dog på udkig efter et godt racer-spil. Har taget hul på GRID 2, men jeg er åben for andre racer-spil som I kan foreslå.

  #115888
  Taizun
  Deltager

  Halløjsa!

  Så fik jeg opsnappet din venneanmodning som du havde sendt ud. Den var sgu landet i spam-boksen :/

  Jeg vil ligeledes prøve at holde lidt øje med hvad der sker herinde i den kommende tid.
  Snyd har altid været i mine tanker, om end aktiviteten har været der fra min side eller ej.

  Kan sågar fortælle at jeg legede lidt med noget auto-opslag af nye snydekoder på en subreddit for et par måneder siden (det gik dog lidt i vasken – overvejer dog at tage fat på det igen).

  #97305
  Taizun
  Deltager

  Hej cecilia24

  Da jeg for mange år siden ejede en PS2, blev jeg utrolig glad for et RPG-spil ved navn Drakengard. Jeg kan klart anbefale det!

  For at danne dig et indtryk af spillet, kan du finde utallige videoer af det på YouTube. Søg blot efter “Drakengard PS2” ;)

  #97306
  Taizun
  Deltager

  Hej seb18

  Du må undskylde den lange ventetid på et svar. Aktivitetsniveauet her på forummet er ikke hvad det har været før i tiden.

  Desværre findes der ikke en kode som kan omdanne dig til f.eks. politimand. Dog findes der selvfølgelig den indbyggede funktion i spillet som tillader dig at udføre vigilante opgaver, som kan sidestilles med at være en bounty-hunter.

  Hvis du dog mest af alt ønsker at spille som en politimand, brandmand, eller andet, findes der mods til spillet som kan hjælpe dig med dette. Udviklerne af disse mods har brugt MANGE timer på at udbygge disse tilføjelser.
  På følgende side kan du finde et velomtalt mod som gør dig istand til at spille San Andreas som politimand, hvor du således skal køre i patruljevogn, standse og kontrollere billister, fange røvere, m.v.:
  [CLEO]SAPD:FR

  Det skal også lige nævnes at ovenstående side er på engelsk.

  #97312
  Taizun
  Deltager

  Hej snoffer95

  Jeg kunne igennem en søgning på Google finde et par engelske vejledninger, og vil såvidt muligt forsøge at omdanne det til en brugbar dansk vejledning.

  Når du har brugt den første snydekode “testingcheatsenabled true” burde du være istand til at klikke og holde musen inde på en simmers behov, og trække den til højre for at fylde den ud.
  Hvis dette er gjort korrekt, kan du herefter klikke på din postkasse udenfor huset, og trykke noget i retning af “Gør behov statisk”. Dette vil fastlåse din(e) simmers behov på det nuværende niveau, hvorledes behovene ikke burde ændre sig.

  Hvis jeg rammer helt ved siden af med ovenstående, må du endelig melde ud.

  Her er den engelske vejledning jeg fandt frem til:
  https://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20110525075725AAHYCPX

  #97314
  Taizun
  Deltager

  Hej hell4335

  At dømme ud fra billedet du har vedhæftet, kan der enten være et script som kører igennem programmet som ikke længere fungerer efter hensigten, eller et problem med din browser.
  Umiddelbart vil jeg dog vurdere at denne script-fejl ikke er årsag til de andre problemer du beskriver, her kan dog nærmere være tale om f.eks. en computer med lav spil-ydelse, grafik-driver fejl, eller sågar et defekt grafikkort.
  Årsagen kan være mange, og således er det også meget svært at diagnosticere en sådan fejl, medmindre man foretager omfattende tests og analyserer disse.

  Et par simple ting man dog selv kan forsøge, er f.eks.:

  • At fjerne den/de grafik-drivers man lige pt. har installeret og herefter downloade og installere de nyeste drivers igen.
  • At rydde op på computeren, foretage scanning efter vira/malware/anden skadelig software, o.l..
  • At formatere og geninstallere styresystemet, foretage en genoprettelse af systemet eller gendanne systemet til et tidligere tidspunkt. Sidstnævnte kræver at man har mindst ét gendannelses-punkt gemt på sin computer.

  PS: Billedet du har vedhæftet er meget lille, men jeg kan dog godt tyde at det er hvad der ligner en javascript-error.

  #97213
  Taizun
  Deltager

  Min anbefaling ville være at vente til 700-serien udkommer. Når 700-serien lander, vil priserne på 600-serien falde ved en højere rate end den nuværende – så til den tid ville du kunne købe en 660 Ti endnu billigere.

  #97168
  Taizun
  Deltager
  #97206
  Taizun
  Deltager

  I tilfælde af at du ikke finder nogen herinde, vil jeg gerne referere til Steam Trading ;)

  #97151
  Taizun
  Deltager

  Salg af Steam-kontoer er en direkte overtrædelse af én eller flere sæt betingelser som står beskrevet i “Steam Subscriber Agreement”, som brugere accepterer når de registrerer en konto hos Steam.

  Salgs-artikler af denne art er ikke tilladt på dette forum.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,352 i alt)