Om Snyd

Velkommen til Snyd.dk – Danmarks største snydesite!

Snyd.dk har efter en svær tid med servernedbrud startet op i maskineriet atter en gang. Nu med en stadig voksende database af snydekoder til enhver konsol – PC, Wii, håndholdte, Game Cube, PlayStation og Xbox – og til enhver snyder.

Vi har i skrivende stund formået at indsamle næsten 1200 snydekoder fordelt på 14 vidt forskellige konsoller, som vi i fællesskab har fundet og indeskrevet – på dansk – både skrift- og billedligt!

Vil du bidrage med en snydekoder – eller står netop og mangler en, kan du ganske gratis registrere dig på vores forum og efterspørge/indsende nye koder, der uden tvivl vil blive modtaget på taknemmelig vis.

Ud over det sædvanlige ligger Snyd naturligvis inde med en stribe af velskrevne anmeldelser, der jævnligt indsendes af vores flittige brugere i ny og næ.
Derudover har vi en spilarcade, hvor brugerne frit kan dyste imod hinanden i turneringer eller forsøge sig med en ny highscore.

Du vil med garanti opleve en venlig modtagelse samt gode og lange debatter med os i forhåbentlig en lang årrække.

Teamet bag Snyd.dk består af følgende brugere:

snydadminpicJeg går under navnet SnydAdmin her på Snyd.dk. Mit rigtige navn er Claus, jeg er 38 år gammel og ejer denne hjemmeside du kigger på. Arbejder til dagligt i mit eget firma Koala Designs som webudvikler.
Maj 2008 overtog jeg Snyd.dk da den tidligere ejer ikke orkede at bygge hele siden op igen efter et stort nedbrud af databaserne. Siden overtagelsen har der været arbejdet hårdt for at opbygge den gamle tillid igen til sitet.
Det daglige arbejde jeg laver på Snyd.dk består mest i at vedligeholde alt det tekniske omkring hjemmesiden. Opdatering og programmering af nye funktioner, rettelse af fejl, holde siden fri for Spam, support til brugerne, indsættelse af nye snydekoder / spilanmeldelser ol.

Min rolle eller tilstedeværelse er måske ikke altid så synlig i forummet, men der går ikke en dag uden jeg er inde bag koden og rette/opdaterer noget – og derved holder motoren kørende :)

Men for at drive sådan et site her, er det absolut en fordel at være en aktiv Gamer. Heldigvis elsker jeg computerspil og har gjort så længe jeg kan huske tilbage. Til dato er mit favorit spil stadig Starcraft fra Blizzard. De har formået at skabe et spil i perfekt balance mellem spillertyperne og har et gameplay der er tidløst.
Jeg har igennem mange år været aktiv MMORPG Gamer, men er sku blevet lidt træt af dem da genren savner fornyelse.
MUD er en spiltype jeg også har spillet meget for år tilbage. Det er ikke særlig kendt eller udbredt, men er en form for ren tekstbaseret MMORPG. Meget vanedannende og stærkt gameplay.

Jeg har en forholdsvis ny PC til at køre alle former for spil, en laptop, Playstation 3, Xbox 360, Asus Tablet (android).
De seneste par år har jeg brugt en del energi på Minecraft og driver bla. en af verdens største sites inden for dette spil, til at finde Minecraft Servers online.

humaMit navn er Michael og er 28 år.
Min opgave på Snyd.dk er at modere forummet og er også Skribent. Har været Snyd.dk’s Moderator siden midten af August 2008 og som Skribent da Snyd.dk gik over til platformen WordPress omkring foråret 2009.

Går mest under navnet Ridder Huma, eller bare Huma rundt omkring på internettet. Jeg spiller mest browserspil, bla. Travian, Travian: Kingdoms og Rail Nation. På Travian (og Travian: Kingdoms) er jeg teammedlem og besidder stillingen som Forum Administrator og har ansvaret for Travian Danmark og Norge’s facebook side og på Rail Nation er jeg Super Moderator og Chat-Moderator. Ellers er mine interesserer at læse manga og se anime – hvilket man let kan få en god indtryk af ved at se på alle de snydekoder jeg har lagt ind. :)