Xenoblade Chronicles 2 - Switch

Xenoblade Chronicles 2 - Switch

Beskrivelse

Led efter det ultimative paradis, Elysium, sammen med din ven, Pyra.
Udforsk et uendeligt hav af skyer, hvor de sidste levn af civilisationen bor på ryggen af gigantiske bæster kaldet Titans. Oplev historien om Driveren Rex og hans nye ven, Pyra, et mystisk væsen kendt som et Blade, der giver Rex enorme kræfter. Sammen skal de finde Pyras forsvundne hjem, Elysium, det ultimative paradis for menneskeheden.

Denne opfølger til det anerkendte RPG-spil, oprindeligt udgivet til Wii i 2011, har nye figurer og verdener med et udvidet kampsystem, men vil stadig føles velkendt for fans af det første spil. I Xenoblade Chronicles 2 er Blades kunstige livsformer, der knytter sig til Drivers og låner sidstnævnte deres våben og kræfter i kamp.

Blades er i det hele taget en stor hjælp både i og uden for kampene. Med deres evner kan man øge antallet af ting, der kan indsamles, åbne nye steder at udforske eller igangsætte andre specialeffekter. Når spillere kæmper sammen med deres udvalgte Blade, kan de udløse effekter, der beskytter Driveren, styrker angrebene og meget andet. Blade-figurerne har forskellige evner, så valget af dem tilføjer yderligere et lag af strategi til kampene.

Blades er bare én form for liv, som spillerne vil støde på, når de rejser på ryggen af ​​de mægtige Titans. I den store verden kaldet Alrest, vil spillerne opdage både fredeligt og aggressivt dyreliv, der vandrer på de gigantiske sletter, i snoede huler, gennem sandstrande og frosne kongeriger. Hvis spilleren formår at besejre visse unikke bæster, vil en gravsten blive efterladt på steder og give spilleren mulighed for at gense disse kampe for ekstra belønninger.

På rejsen gennem ​​Alrest vil spilleren møde skinnende steder kaldet Collection Points – der giver spilleren mulighed for at indsamle værdifulde ting eller dykke under skyerne efter sjældne skatte – eller særlige landemærker, som spilleren kan transportere sig til når som helst, det ønskes. Alrest vrimler desuden med travle byer. Hver Titan har sit eget unikke layout og atmosfære med alt fra shopping-områder til boligkvarterer.

Oplåsninger

Tiger Tiger Medaljer

Lås op for Poppi gennem hovedhistorien og hav’ adgang til Tiger Tiger.

*Easter Egg* No Kill Medalje
Dræb ingen fjender

Crystals Medalje
Saml alle ether krystaller

Damage Medalje
Tag ingen skade

Perfect Medalje
Tag ingen skade, saml alle ether krystaller og saml alle skattekister

Treasure Medalje
Saml alle skattekister uden at miste nogen.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...