Xenoblade Chronicles X - Wii U

Beskrivelse

Jorden er blevet ødelagt af fjendtlige rumvæsener og menneskeheden må flygte til den mystiske planet Mira. Her gælder det om at udforske så meget som muligt for at overleve. Xenoblade Chronicles X er et rollespilseventyr med en enorm, åben verden, der bare venter på at blive udforsket til mindste detalje.

Skab din egen figur og oplev en verden, der er fem gange større end den i Xenoblade Chronicles til Wii. På Mira findes der mange livsformer og nogle af dem er ekstremt fjendtlige, så det gælder om at have en god strategi og være klar til at kæmpe.

Flere kampklasser
I kamp kan du skifte mellem diverse kampklasser, hvilket gør dig mere dynamisk i kampene mod forskellige typer monstre. Du kan også kommunikere med op til tre AI-partnere og bede dem om at hjælpe dig.

Udforsk miljøet
Når du ikke er i kamp er det meget vigtigt, at du undersøger omgivelserne og påtager dig forskellige opgaver. En opgave kan være at finde nogle råvarer. En anden at jage farlige monstre, eller du kan være med til at udvikle tungt bevæbnede robotter kaldet Skells. Senere kan du blive Skell-pilot og komme til steder, der tidligere var utilgængelige.

Wii U GamePad – navigation og spilskærm
Ved at bruge Wii U GamePad får du adgang til et smart navigationssystem. Med det kan du undgå baghold, opdage nye råvarer og rejse hurtigere gennem allerede udforskede områder. Du kan også bruge Wii U GamePad til at spille uden tv-skærm.

Spil online!
Dette bliver første gang Xenoblade Chronicles-serien går online. Her kan du danne et team på fire personer og sammen klare diverse missioner. Du kan også gå med i grupper med op til 32 figurer for at bytte genstande og våben, men dog ikke kæmpe sammen. Du kan også rekruttere andre spilleres avatarer til at blive en del af dine AI-partnere.

Tips

Tilbage Til Fremtiden reference

Professor B, som kan findes i Industrial District er en reference til Doc Brown fra Tilbage Til Fremtiden film serie. Han på står at komme fra fremtiden. Fuldfør hans mission for at låse op for Factory 1.21 AM, som er en reference til 1.21 gigawatts af energi som er nødvendig for DeLorean.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...