Snydekoder til Kortspil - GBA

Yu-Gi-Oh! Ultimate Masters: World Championship Tournament 2006 - GBA

For password: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password i butikkens maskine. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×

Yu-Gi-Oh! 7 Trials to Glory: World Championship Tournament 2005 - GBA

Beskrivelse: WC 2005 fortsætter hvor WC 2004 slap, med 200 nye kort, flere nye figurer og meget meget mere. For password: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password i butikkens maskine. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×

Yu-Gi-Oh! World Championship Tournament 2004 - GBA

Beskrivelse: Spil den allerførste WCT spil til Yu-Gi-Oh!, den bedste spil til serien der blev lavet på det tidspunkt hvor spillet var let at forstå og ikke svært spille. Oplåsninger: Booster pakker: Løs følgerne opgaver for at lukke op for følgerne Booster pakker. Jinzo Booster: Vind over Weevil 10 gange. Thousand-eyes Restrict Booster: Vind over […]

×

Yu-Gi-Oh! GX: Duel Academy - GBA

Beskrivelse: Baseret på den nye serie Yu-Gi-Oh! GX (Generation Next) som tager udgangspunkt kun få år efter den originale serie af Yu-Gi-Oh!. For password: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×

Yu-Gi-Oh! Dungeon Dice Monsters - GBA

Beskrivelse: Spil Dungeons Dice Monster i den eneste spil i Yu-Gi-Oh spilserie, istedet for kort, bruger man brikker og terninger. Oplåsninger: Løs opgaverne for at lukke op for flere divisioner. Reverse: Gennemfør alle turneringer i første division. Dark: Gennemfør alle turneringer i Reverse division.

×
Yu-Gi-Oh! The Sacred Cards banner

Yu-Gi-Oh! The Sacred Cards - GBA

Beskrivelse: Vend tilbage til Battle City og søg efter de ultra sjældne kort – de egyptiske gudekort og kæmpe i turneringer med dem. For password: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password i butikkens maskine. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×
Yu-Gi-Oh! The Eternal Duelist Soul - gba

Yu-Gi-Oh! The Eternal Duelist Soul - GBA

For password: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×
Yu-Gi-Oh! Worldwide Edition Stairway to the Destined Duel banner

Yu-Gi-Oh! Worldwide Edition Stairway to the Destined Duel - GBA

For password: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×
Yu-Gi-Oh! Destiny Board Traveler - gba

Yu-Gi-Oh! Destiny Board Traveler - GBA

Beskrivelse: Spil dine favoritfigur fra manga/anime serien i en anderledes måde at spille Yu-gi-oh på. Oplåsninger: Figurer: Løs følgerne oplåsninger ved at taste koden på titelskærmen: R, Venstre, B, Højre, Op og R, Højre, Ned, A: Yami Yugi L, Ned, Højre, Venstre og B, R, Ned, Ned, A: Yami Bakura Ned, B, Venstre, Højre, Højre, […]

×
Yu-Gi-Oh! Reshef of Destruction - gba

Yu-Gi-Oh! Reshef of Destruction - GBA

Beskrivelse: Spillet indeholder helt op til 800 unikke spilbare kort. For password: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters Expert 3 - gba

Yu-Gi-Oh! Duel Monsters Expert 3 - GBA

Der er hverken koder eller tips til dette spil.

×
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 6 Expert 2 - gba

Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 6 Expert 2 - GBA

For password: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 5 Expert 1 - gba

Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 5 Expert 1 - GBA

Der er hverken koder eller tips til dette spil.

×

Dragon Ball Z: Collectible Card Game - GBA

Beskrivelse: Deal! Draw! Conquer! Baseret på Samlekortspil fra Score Entertainment. Dragon Ball Z: Collectible Card Game giver spillerne mulighed for at benytte en stige… Åben skjulte figurer: Trunks: Vind over Cell med Gohan som din “Main Personality”. Nail: Vind over Cell med Goku som din “Main Personality”. Piccolo (både Heroes og Villain side): Vind over […]

×