Snydekoder til Actionspil - NDS

Future Card Buddyfight: Yūjō no Bakunetsu Fight - N3DS

Beskrivelse Future Card Buddyfight: Yūjō no Bakunetsu Fight er den første spil i serien. Spillet indeholder op til 1000 kort frem til Booster Set 5 Break to the Future, inklusiv promokort. Spillet indeholder også en in-game tutorial og om hvordan man spiller Buddyfight Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Yu-Gi-Oh! 5D's World Championship 2011: Over the Nexus - NDS

Beskrivelse: Den populære Yu-Gi-Oh World Championship serie er tilbage! I Yu-Gi-Oh! 5D’s World Championship 2011 sættes duellanterne sammen i hver deres episke dueller, både i gaderne og på duel arenaen. Ved begyndelsen befinder du dig i den øde by Crash Town, hvor hovedpersonen Toru, som drømmer om at rejse til New Domino City og kæmpe […]

×

Yu-Gi-Oh! GX: Card Almanac - NDS

Beskrivelse: Yu-Gi-Oh! GX Card Almanac er en database over YGO kortene som er udgivet på Japansk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk. Spillet er ikke helt et spil, men indeholder en detaljeret katalog over alle kort i TCG og OCG serien op til Strike of Neos serien. Den indeholder også værktøjer som for eksempel Livspoint […]

×

Kousoku Card Battle Card Hero - NDS

Snydekoder: Kode|Effekt Ma Fu O Ni Ki Ya He Ta Ka Mo: Får en Spartas, en regulær Kamikirimaru og en alternate Kamikirimaru. Ha Yu Ke Ka So Fu Ki Chi Mo U: Får to ordinary Gantas cards og en alternate picture Gantas card.

×

Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 - NDS

For password: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password i butikkens maskine. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×

Yu-Gi-Oh! World Championship 2007 - NDS

Beskrivelse: Første Yu-Gi-Oh! WC spil til NDS. For password: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password i butikkens maskine. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×

Yu-Gi-Oh! Nightmare Troubadour - NDS

Beskrivelse: Yu-Gi-Oh! Nightmare Troubadour er den første spil til NDS i Yu-Gi-Oh! spilserien. Spil med mere end 1000 kort. For password til password maskinen: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password i butikkens maskine. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×

Yu-Gi-Oh! GX: Spirit Caller - NDS

For password: Skriv kortet’s serienummer som du finder i bunden af kortet og skriv det ind som password i butikkens maskine. Sådan finder du kodenummeret på kortet:

×
Yu-Gi-Oh! 5D's World Championship 2010 Reverse of Arcadia - NDS

Yu-Gi-Oh! 5D's World Championship 2010 Reverse of Arcadia - NDS

Beskrivelse: De onde “Dark Signers” er tilbage og søger evigt herredømme over New Domino City og beboere i Satellite. Baseret på den populære Yu-Gi-Oh! 5D’s anime serie og bygget over succesen af Yi-Gi-Oh! World Championship 2009, forsætter historien efter Fortune Cuppen og begynder i den hemmelige organiation Arcadia Movement. 5D’s Story Mode har nye baner […]

×

Fullmetal Alchemist: Trading Card Game - NDS

Beskrivelse: Samlekortet som handler om anime serien Fullmetal Alchemist. Der er pt. ingen koder til Fullmetal Alchemist: Trading Card Game.

×

Yu-Gi-Oh! 5D's Stardust Accelerator: World Championship 2009 - NDS

Beskrivelse: Yu-Gi-Oh! Stardust Accelerator: World Championship 2009 er det mest robuste tilbud i World Championship-serien til dato! Opdateret og udvidet til at give mere end 2800 spilbare 5D kort i 3D-miljøer. Du kan vælge mellem at rejse gennem 5Ds historiemodus for at duellere i sjove minispil med figurer fra den helt nye TV-animation, samle kort […]

×