1-2-Switch - Switch

Beskrivelse

Fest ansigt til ansigt som aldrig før!

Gør klar til den helt store spilfest hvor som helst og med hvem som helst takket være den nye spillestil, hvor spillerne kigger på hinanden – ikke på skærmen! Bring action, sjov og ballade ind i den virkelige verden med dueller a la det vilde vesten, malkekonkurrencer, copycat-konkurrencer og meget mere. Hvert spil udnytter Nintendo Switch Joy-Con-kontrollernes muligheder på forskellig vis. Da selve spillet ikke finder sted på skærmen, vil publikum kigge på spillerne selv i stedet for skærmen, hvilket gør festen en hel del sjovere!

Spil ansigt til ansigt – se på vennerne i stedet for skærmen mens i konkurrerer i et helt nyt slags tv-spil fyldt med hurtige og sjove ansigt til ansigt-spil. Nedstir din modspiller som revolverhelt, efterab din modspillers figurer i copycat-konkurrencer eller gå efter sejren i de hedeste bordtennismatcher.

Spil hvor som helst med hvem som helst – medbring sjov og ballade til fester i gode venners lag eller hvor du kommer omkring ved hjælp af den faste holder på Nintendo Switch-systemet. Nintendo Switch sælges i en pakke med to Joy-Con-kontroller, hvilket betyder at der bliver gang i festen med bare ét system og ét spil.

Intuitiv og simpel kontrol ved brug af Joy-Con-funktionerne – enkle regler gør det nemt for alle at spille og sjovt for alle at se på. Hver spiller holder én Joy-Con, og forskellige spil gør brug af forskellige funktioner, blandt andet bevægelseskontrol, HD Rumble eller kameraet.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...