Anno 1404 - PC

Beskrivelse: En unik og prisvindende kombination af byggeri, økonomi, udforskning, diplomati og kamp. ANNO 1404 er bygge/strategi-spillet, hvor opdagelsen af en gammel, orientalsk verden inspirerer dig og din kreative sans til at skabe dit eget, storslåede metropolis! ANNO er strategispillet, der giver spilleren mulighed for at skabe kæmpemæssige byer og udvikle det perfekte, historiske imperium: Fordi et fungerende imperium kræver velplanlagte byggerier, opfyldelse af indbyggernes behov og udvidelse af grænserne.
Fordi centrale spilelementer, som fx sørejser og kolonisering af fremmede øer, kræver en historisk baggrund.
Fordi ANNO byder på et omfattende økonomi-system, en levende verden og en dynamisk spiloplevelse, der konstant udfordrer spillernes strategiske færdigheder.

Snydekoder:
Få belønninger:
Byer:
– Navngiv et af dine byer BonanzaCreek og en besked vil dukke op og sige at der ikke findes snyd i spillet. Nu vil du få titlen “Cheater” og få “Cheater” – achievement og få 10 Gems(Diamanter).
– Navngiv et af dine byer Gotham og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “Why so serious?”
– Navngiv et af dine byer Innsmouth og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “Shadows over Rosecourt”
– Navngiv et af dine byer Basin City og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “ANNO Dark”

Skibe:
– Navngiv et af dine skibe USS Enterprise og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “Ahead Warp factor one”.
– Navngiv et af dine skibe Nautilus og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “Who ever explored the depths of the abyss”.
– Navngiv et af dine skibe Galactica og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “Born to dance amongst the stars!”.
– Navngiv et af dine skibe Pequad og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “Call me Ishmael”
– Navngiv et af dine skibe Red Five og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “What a piece of junk!”
– Navngiv et af dine skibe Discovery og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “Jupiter and Beyond the Infinite”
– Navngiv et af dine skibe Hispaniola og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “Fifteen men an the dead man’s coffin”
– Navngiv et af dine skibe Grampus og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “Tekeli-li! Tekeli-li!”
– Navngiv et af dine skibe Heart of Gold og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “Don’t panic!”
– Navngiv et af dine skibe Nostromo og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “Nerd alert!” og du får titlen “Nerd”.
– Navngiv et af dine skibe U-96 og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “One of us! One of us!” og du får titlen “The Madman”.
– Navngiv et af dine skibe Ghost Ship og en besked vil dukke op om at du får 10 Diamanter og achievementet “An adventure in mind” og du får titlen “The Man of Letters”.

Sætte disse op som system datoer og få 10 Diamanter:
April 14th: “Anno 1404 fan” titel.
March 15th: “1503 A.D. fan” titel
February 16th: “1602 A.D. fan” titel.
January 17th: “1701 A.D. fan” titel.

×

20 Kommentarer til "Anno 1404 - PC"

 1. Kaponi siger:

  Ang. “snydekoder til skibsnavn” skal det være Pequod ikke Pequad.

 2. sign E siger:

  Forresten, er der nogen der kender en cheat til at kunne se hele mappet, altså det hele bliver discovered? Jeg kæmper lidt med en bug som gør at mappet bliver “undiscovered” hvis jeg flipper ud til deskop (windows-knappen) og ind i spillet igen. Jeg kan ikke rediscover mappet, det er ret irriterende eftersom jeg ikke kan se mine skibe og byer. Jeg må arbejde ud fra hukommelsen. Lol.

 3. Maria siger:

  Hejsa
  Er der nogen der kan fortælle mig, hvad jeg gør forkert, siden jeg ikke kan smelte jern? Jeg kan sagtens producere jern, men når jeg sætter smelteren op ved siden af, kan jeg ikke få dem til at bruge kullet til at smelte jern med… Håber det gav mening ;)

 4. Kris siger:

  Hvordan for man Noblemen???

  • sign E siger:

   Hold øje med dine indbyggeres Needs. Du skal blive ved med at bygge de nye bygninger du får tildelt jo mere du advancer i din by. F.eks. som når man får Patricians og det ikke længere er nok med Chapel men at du også skal bygge en Church. Når alle deres behov (også de nye såsom sikkerhed) er opfyldt advancer de automatisk (medmindre du har pillet det fra) – kan jeg da i hvert fald forestille mig! (:

 5. Renè siger:

  hvad skal jeg gører for at jeg kan bygge våben i anno 1404???

 6. MG siger:

  hvordan finder man en Iron Strongbox i campagne mode??

 7. holger siger:

  hvordan får man orientalsk arkitekt så man kan bygge disse bygninger

  • sign E siger:

   For at bygge Oriental Buildings skal du blive venner med Grand Vizier Al Zahir (som har en ø et eller andet sted på mappet, oftest sydpå). Du skal give ham de dokumenter du kan købe hos Lord Richard Northburgh (dokumenterne hedder noget med “Gift for a Guest” og koster 50 eller 100 Honour). På den måde får du Prestige (Al Zahir vil sige noget med mange tak nu stoler jeg på dig) så du kan bygge Oriental Buildings. Hvis du har et dokument i dit skib og nærmer dig Al Zahir’s ø vil han straks sige ‘neej er det til mig bla bla bla’ og så klikker du bare den grønne √ i beskeden. Vær opmærksom på at du skal sejle sydpå og finde en ø med sand hvor du kan bygge din orientalske by. Håber det besvarede dit spørgsmål! (:

 8. Daniel Joo siger:

  hvad er det

 9. julian siger:

  har lide prøvet det det virker ikke desværre

 10. julian siger:

  giv navn på by eller skib og du får 100,000 penge skriv “BonanzaCreek”

 11. alan siger:

  er der nogen der ved hvordan man for flere
  penge i spillet 1404

 12. Hej siger:

  Hvordan navn gir’ man?

  • Huma siger:

   Klik på skibet’s navn når du har klikket på en skib.

   For byer, skal du klikke på byens havn så vil bynavnet stå i øverste højre hjørne, klik på den så kan du skifte bynavnet.

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...