Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core - PSP

Beskrivelse: Nu kan du opleve de absolut vildeste monstre, du nogensinde har set, i de mest vanvittige kampe nogensinde. I Bakugan: Defenders of the Core styrer du enorme Bakugan-krigere i realtid, så du kan udnytte deres kræfter i heftige og actionfyldte kampe. Dette intense actionspil blander heftige kampe med snedighed og eventyr til en helt fantastisk oplevelse. Du styrer Bakugan-krigere på størrelse med højhuse i kampen for at redde verdens storbyer fra den onde Spectra og hans Vexos-hære. Menneskehedens skæbne ligger i dine hænder! For første gang nogensinde kan du kæmpe som kæmpestore Bakugan-krigere på størrelse med højhuse! Tag kontrollen over de enorme Bakugan-krigere, og kæmp mod dine modstandere i gigantiske, intense kampe, hvor du brager igennem omfattende verdener, der udsættes for realistiske ødelæggelser. Kun du kan redde jorden fra Spectra og hans håndlangere.
Hele Jordens skæbne afhænger af dine evner som menneskelig kriger! Udforsk Bakugans verden som menneskelig kriger. Dine evner til at snige dig uset af sted og løse opgaver er afgørende, når du skal forsøge at afdække fjendens mystiske planer. Undervejs kan du indsamle flere evner, som du kan bruge mod de ondsindede angribere. Du kan tilpasse dine Bakugan-krigere, fuldstændig som du vil! Skab og tilpas din egen Bakugan-kriger og hjælp Dan i kampen mod en ondskabsfuld fjende, der vil gøre hvad som helst for at få kontrollen over kernen. Du er Jordens sidste chance! Oplev en helt ny Bakugan-verden med nye Bakugan-krigere og nye opgraderinger! Med over 60 figurer og over 30 Bakugan-krigere, du kan tage med i kamp, får du brug for at lære nye bevægelser og skaffe dig nyt udstyr og et helt nyt sæt imponerende evner, hvis du vil gøre dig håb om at pulverisere fjenden. Kæmp sammen med dine venner i multiplayerspil! Du kan udfordre dine venner til intens multiplayer-action med opdelte skærmbilleder og tre forskellige konsolspil. Find ud af, hvem af jer der er den bedste Bakugan-kriger!

Oplåsninger:
Alle uudviklet bakugan ability kort: Gennemfør historien en gang
Alle udviklet bakugan ability kort: Gennemfør historien to gange
Maxus Dragonoid: Få 6 Bakugan fælder til Dragonoid i story mode (Automatisk)
Maxus Helios: Få 6 Bakugan til Helios i story mode
Spilbar Vexos bakugan i story mode: Gennemfør historien en gang

×

1 Kommentar til "Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core - PSP"

  1. yusef siger:

    tak for alle de gode råd men kan i lave et system hvor at man skriver p2 som står for Playstation 2 og så gøre det hele læt for ås nu taler jeg engelsk heal fore the king baby

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...