Bravely Default - N3DS

Beskrivelse

Rejs ud på et fantastisk eventyr i Bravely Default.

Efter at Den Store Afgrund næsten har revet jorden fra hinanden, styrtes riget Luxendarc ind i mørket. De fire elementkrystaller, som bringer lys til verdenen – ild og vand, vind og jord – opsluges af en overvældende kraft, hvilket forstyrrer selve naturens balance. Slumrende vulkaner bryder ud på ny; oceanerne vokser sig mørke og farlige.

Agnès Oblige, vindens vestalinde, bliver skånet, da templets ministranter ofrer deres liv for at beskytte hende mod den rædsel, som besætter Wind Crystal. Sammen med en krystalfe ved navn Airy, begiver Agnès sig ud på en mission for at vække krystallerne og bringe lyset tilbage til Luxendarc.
Midt i denne katastrofe er landsbyen Norende blevet fuldstændig opslugt af Den Store Afgrund. Den eneste overlevende, Tiz Arrior, er fast besluttet på at genopbygge sin hjemegn og fordrive mørket fra Luxendarc, og han slutter sig til Agnès på hendes mission.

I Bravely Default, et enestående og innovativt rollespil kun til Nintendo 3DS-systemerne, rejser du gennem Luxendarc for at vække krystallerne. Du vil møde hemmelighedsfulde allierede og frygtindgydende fjender fra alle dele af verden, og du skal besejre dine modstandere i ukomplicerede rundebaserede kampe. De nye systemer, Brave and Default og Bravely Second indbyder til endnu mere strategitænkning; du kan nemlig afbryde rytmen i de traditionelle rundebaserede kampe ved i et træk at angribe flere gange – eller endda stoppe tiden.

I Bravely Default-demoversionen, som kan hentes i Nintendo eShop, kan du opleve en helt unik sidehistorie. Saml genstande, som du kan tage med dig på den store hovedmission og se specialindhold ved at downloade og printe Bravely Default AR-kort.

Bravely Default blev først lanceret i Japan i oktober 2012, men dette er den forbedrede version kendt som Bravely Default: For The Sequel i Japan. Denne version indeholder nogen spændende forbedringer i forhold til originalen, blandt andet grafisk finpudsning og animerede figurer under samtalerne, en forbedret og mere brugervenligt grænseflade og tre nye sværhedsgrader, samt muligheden for at justere, hvor ofte du møder fjender. Du kan vælge mellem det originale japanske lydspor eller det nye engelske.

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...