Catherine - Xbox 360

Beskrivelse

Vincent kan lide sin kæreste. Katherine er smuk, klog, og succesfuld. Problemet er, at hun er begyndt at tale om et langsigtet engagement, noget Vincent har brugt hele sit liv på at undgå. Siden romantiske komplikationer er det sidste, han ønsker at beskæftige sig med, mødes Vincent med sine venner til deres regelmæssige planlagte nætter med masser af drikkevarer. Hvad han ikke ved, er, at han er ved at blive snydt af en smuk, forførende, uimodståelig kvinde ved navn Catherine. Pludselig vågner han op med tømmermænd i sengen ved siden af den smukkeste kvinde, han nogensinde har set, i tvivl om den foregående nats begivenheder. Havde de bare sovet, eller var der sket noget mere alvorligt imellem dem? Skulle han fortælle det til Katherine? Ville han nogensinde komme til at se Catherine igen? Vincent er ved at opdage, at et sidespring i kærligheden kan have fatale og skrækindgydende følger…

Snydekoder

Very Easy sværhedsgrad
Highlight “Golden Playhouse” indstillingen i hovedmenuen og hold Select nede indtil skærmen blinker.

Nye Rapunzel niveauer
Tryk på Op, Ned(2), Op(3), Ned(4) og Højre ved Rapunzel arcade spil titelskærmen når du har gennemført de første 64 baner. Farven vil ændre sig hvis koden er korrekt. Gentag koden for at slå effekten fra.

Oplåsninger

Colosseum mode
Gennemfør spillet

Spring baner over
Optjen en Guld Trofæ i alle baner i en kapitel fortløbende under Normal eller bedre sværhedsgrad for at tjene en Guld Trofæ for hele kapitlen. Når du genspiller den kapitel, tryk på Start for at springe baner over, inklusiv boss banen. Denne er brugbar til at lukke op for alle slutninger. Note: For at få en Guld Trofæ skal du samle alle guldmønter og have en fuld skridt combo fra begyndelsen af banen til slut. skridt combo forsvinder hvis du dør eller genstarter ved en checkpoint.

Babel mode niveauer
For at få følgende antal guld priser fra Golden Playhouse på Normal eller højre sværhedsgrad for at lukke op for niveauet i Babel mode.

Altar: En Guld pris.
Axismundi: Ni guld priser.
Menhir: Tre guld priser.
Obelisk: Fem guld priser.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...