Colors! 3D - N3DS

Beskrivelse

Et brugervenligt og samtidig sofistikeret tegneprogram, som lader dig tegne i 3D!

Se eksempler fra online-galleriet
Til højre ser du fem billeder, som er tegnet med en Nintendo 3DS og Colors! 3D. Billederne med sort-hvidt mønster er QR Codes og dem kan du scanne med din Nintendo 3DS, så du kan se billederne i 3D! Gør sådan:

  • Du skal befinde dig i HOME Menu på din Nintendo 3DS-konsol og aktivere kameraet ved hjælp af L- eller R-knappen.
  • Nede til venstre på touch-screenen ser du nu et ikon, der ligner et lille skakbræt – klik på det og se på billederne gennem kameraet i din Nintendo 3DS.

Touch-screenen er dit lærred og stylus din pinsel
Med din stylus kan du nemt tegne og skrive på touch-screenen. Colors! 3D er simpelt, men ikke så simpelt, som du måske tror. Du kan nemlig tegne flere forskellige lag, hvilket giver dine kunstneriske talenter en helt ny dimension! Lagene vises i 3D, hvilket ikke bare gør grafikken tydeligere, men også heftigere og smukkere.

Du kan dele dine kunstværker med andre spillere i online-galleriet! Hvorfor ikke også indhente lidt inspiration, hvis du ikke helt ved, hvor du skal begynde? Her får du god hjælp af den smarte gentagelsesfunktion, med hvilken du kan se, hvordan billeder i online-galleriet er blevet til fra start til slut. Bruger du lidt tid på at studere andres teknik, bliver det lettere selv at producere skønne billeder.

Problemet med mange avancerede tegneprogrammer er, at de ikke er særlig brugervenlige – hvis du ikke kan tegne i forvejen, er det vældig svært at komme i gang. I Colors! 3D er der en masse forskellige færdige tegninger, som du kun skal farvelægge, hvilket gør skridtet ind i den æstetiske verden hurtigt og bekymringsfrit!

Som om alt dette ikke var nok, kan du også tegne sammen med en ven. I skal bare have hver jeres Nintendo 3DS og hvert et eksemplar af Colors! 3D. På den måde kan erfarne kunstnere lære nybegyndere, hvordan man starter på en tegning samt komme med en masse tip, der er gode at vide, når det gælder proportioner, perspektiv og så videre.

Lok din indre æstet frem i lyset med Colors! 3D! Spillet er udviklet af svenskeren Jens Andersson og hans firma Collecting Smiles.

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...