Danball Senki Wars - N3DS

Beskrivelse:

Danball Senki (lit. Cardboard Chronicles), er udviklet af Level 5, kendt for den populære spil og anime serie Inazuma Eleven. Spillet involvere plastik model robotter også kendt som LBXs (som står for Little Battler eXperience) som kæmper i en dioramas lavet af pap. Den internationale navn for serien (anime) er Little Batterls eXperience. Spillet er fortsættelsen på Danball Senki W med en nye hovedpersoner og at spillet tager plads 4 år efter hændelsen med Detectors.

Året er 2055. Små robotter der kan stå på hånden kaldt LBX, er verdens største hobby, og de kan endda påvirke verdensøkonomien. I denne tid, har de stor påvirkning så der er lavet ligaer til de professionelle i verden.

Kamui Daimon Comprehensive Academy. En berømt skole for LBX spillere, og er den eneste trænings facilitet til dem i verden. Efter at have gennemført en hård prøve for at komme ind på akademiet, kan drengen Arata Sena kunnet komme til skolen. Der møder han Hikaru Hoshihara, en ny elev som ham. Under skolen finder Arata en kæmpe stor diorama på 10 km, kaldt Den Anden Verden… og, som special skoleregel, kan en verdens krig simulation ske i denne diorama.

Arata og Hikaru kommer i enheden 1st Platoon, en team der er styret af deres klasse repræsentant Haruki Izumo. I dette team, kæmper de som soldater for den op digtede land Jenock.

Hvad er den hemmelighed som skolen gemmer på? Hvilket onskab giver drengene myrekryb? Kampen som er forbundet med den store fremtid begynder nu!

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...