Dark Cloud - PS2

Spillet blev meget kendt i sin tid og er det stadigvæk af nogle fans.
Det hanlder mest om en verden som bliver ødelagt og du er nød til at rejse verden over for at lave stederne. Imens så skal du også bekæmpe monstre og løbe rundt ligesom et RPG spil…

Der er også kommet en 2er til spillet som hedder Dark Chronicle

Åben: The Demon Shaft
“The Demon Shaft”. Lyder det ikke som en sted du ikke vil være? Tja… stedet er det rene helvede og mega lang (100 levels). Det er hvad der sker når du gennemfører “Dark cloud” spillet. Efter du har åbet det, kan du komme til stedet via “go to other areas” mappen.

Åben: Windmill Slash (et angreb)

For at åbne “windmill slash”, en meget kraftfuld angrab, som vil ramme alt der er omkring dig, skal du have 100% i alle 3 categorier af “the Georama analysis” i “Norune Village”. For at gøre det skal du først samle alle ting (for “Collection”) også skal du samle dem sammen (“Completion”) også spørg indbyggerne “How should I rebuild Norune?” også laver du huse osv. for dem (“Request”). og sådan vil det se ud:

“My House-facing-the sun” (cave side)
“Macho’s”, nær “the Divine Beast Cave”
“Laura’s”, væk fra “the mayor’s house”
“Paige’s”, nær dammen
“Claude’s”, nær “Laura’s house”
“Hag’s”, foran “drans windmill”
“Alnet’s”, væk fra “Macho’s house”
“Gaffers Buggy” nær de andres huse.

Når du har gjort dette vil “Dran” flyve ned og lære dig teknikken.

Åben: “Fudoh’s Battleaxe” (våben)

For at åbe den kraftfulde våben kaldt “Fudoh’s Battleaxe”, skal du have gennemført “the georama collection” (og de andre “requests”) i “Matataki Village”. Den fulde liste af hvad du skal gøre vil stå nedenunder. Når du har gjort dem alle vil “Toan” se “treant” og “Treant” vil give ham nogle “Power-up Powder”. Også vil “Treant” få øksen af “Grudo”.
“Baron’s House” – nær vandfaldet
“Bunbuku’s House” – nær en vandmølle
“Cacao’s House” – omringet af træer
“Couscous’ House” – på toppen af “Earth A” (jord A)
“Gob’s House” – nær “Kye & Momo’s” hus
“Kye & Momo’s House” – Nær “the Wise Owl Shop”
“Mushroom House” – på toppen af “Earth B” (jord b)
“Pao’s House” – nær “the Peanut Pond” (peanut dammen?)
“Wise Owl Shop” – fuldstændig omringet af floder.

Hint: våben Level-Up Tip

Hvis du vil opgradere dine våben og lave “Synth Spheres”, her er en tip, som laver dig hurtigt udvikle low-level (lav levede) våben til level 5 så du kan lave “limit break´s” i en “sphere”.

Problemet er bare at det vil blive svært når du skal kæmpe mod hårdere fjender med en lav-leveled våben, også skal du reperere dem heletiden, men det vil også tage længere tid at besejre dem. Men hvorfor kæmpe mod fjenderne med en lav-level våben? bare brug dit mest kraftfulde våben også hurtigt slå fjenderne ihjel. Nu, Før dine fjender forsvinder skifter du til den våben du vil opgradere. Da der vil komme nogle (ikke dem allesammen) WHP (Våben point) til din våben. På den måde kan kan du opbygge dine WHP uden at det skal blive svært for dig.

Hint: Gem Attachments List (juvel tilføjelse liste)

Er du ude efter en hurtig og lidt rodet liste over hvad de forskellige “gem attachments” gør for dine våben? Jamen her er den så :

Amethyst: +10 Ice , +10 Dinosaurs, +10 Mages
Aquamarine: +10 Ice, +10 Flyers, +10 Marine
Diamond: +10 Metal, +5 to all other anti-enemy stats
Emerald: +10 Magic, +10 Dinosaurs, +10 Plants
Garnet: +5 Attack, +10 Fire, +10 Stone, +10 Flyers
Opal: +10 Endurance, +10 Metal, +10 Mages
Pearl: +10 Endurance, +10 Thunder, +10 Undead
Peridot: +5 Attack, +10 Holy, +10 Plants, +10 Beasts
Ruby: +10 Speed, +10 Fire, +10 Mimics
Sapphire: +10 Magic, +10 Wind, +10 Flyers
Topaz: +5 Attack, + 10 Undead, +10 Flyers
Turquoise: +10 Ice, +10 Stone, +10 Mimics

Hint: Besejre “the Ice Queen” bossen (is droning bossen)

For at let kunne besejre “the ice queen” bossen i “the shipwreck dungeon” (en grotte), så vær sikker på at du har 15 “fire gems” (ild juveler) (og du kan købe dem i “Joker’s house”). Smid dem en efter en på is dronningen for at besejre hende. Ved at bruge dette metode, kan du besejre hende ved kun at bruge en karakter.

Hint: Boss strategier

Her er en liste over de forskellige bosser der er i spillet og hvordan du kan besejre dem.

1. Divine Beast – brug begge af dine karaktere… brug “Xiao” til at angribe ham mens han flyver, og han vil falde ned…skift til “Toan”, angrab med dit sværd. Du kan bruge “stamina potions” (en medicin som gør at du får mere stamina) og “feathers” men det er ikke nødvendig. Hvis du gør det rigtigt vil han dø på ingen tid og du vil næsten ikke tage skade.

2. Forest Guardian – igen, flere karaktere er nøglen, men alligevel, du behøver ikke at gøre det på denne her måde. “Auto target” (fast mål) på aben…se hvordan den måler sig fast på hans store tæer? og “golly”… du har en stor hammer… og… smadre dem! Kom tæt på, vent til han svinger imod dig og kommer imod dig. Når han er paralyseret bruger du den stærkeste karakter du har og angrib ham. Det gentager du bare endtil han dør. Igen, “feathers” og “potions” er altid hjælpelig men ikke nødvendighed.

3. Shipwreck… ice queen -For at let kunne besejre “the ice queen” bossen, så vær sikker på at du har 15 “fire gems” (ild juveler) (og du kan købe dem i “Joker’s house”). Smid dem en efter en på is dronningen for at besejre hende. Ved at bruge dette metode, kan du besejre hende ved kun at bruge en karakter.

4. The Kings Curse – igen, du vil godt bruge personen som du lige fik. Bemærk hvordan bossen er lavet af det sorte vind stof som “ungaga” kan puste væk? Samme ide her. Få noget afstand fra bossen og dig, drej og hav ansigtet mod ham og hold “ned knappe angrabet” for at gøre hans speciale. Bossen vil gå lige imod det og blive paralyseret, som giver dig den rette change til at skifte til din stærkeste karater og give ham en ordenlig omgang. Skift så tilbage til “Ungaga” og gør det samme.

5. Minotaur – Dette er den nemeste boss hvis du bruger denne her trick. Til dette kan du bruge “Toan” hvis du vil. Vær sikker på at du bruger hans medicin til tønde ved at stå med en mellem dig og bossen. Han vil løbe imod dig da han stopper da han rammer tønden og samle den op. Mens han drikker det vil har du lige tid til at slå ham. Når du har slået ham vil han løbe væk også vil han give dig tid til at finde en ny tønde som du kan gemme dig ombagved. Du kan også bruge “ranged attack” (lang rækkende) angrab imens du venter på at han kommer tilbage.

6. Dark Genie

Form 1 – Han kaster hans hender efter dig, ikke så svært at undvige. Bemærk dens hænder har en farve… brug den element som dens hænder har… fx. hvis farven er rød bruger du en “fire gem” (ild juvel) for at gøre størst skade. Vind angraben sker en gang imellem og det er næsten umuligt at undvige det. men alligevel vil jeg ikke bekymre mig, da du får brug for dine ting bagefter. Hvis han dukker sig under sine vinger, vil han oplade til en angreb som er farven på hans hånd, så vær klar til at skifte element. Bare bliv ved med at slå og angribe ham.

Form 2 – Han vil lave den uundviglige vind angrab HELETIDEN. Surt show hva?. “Stamina potions” er meget godt her, du vil stadigvæk falde ned, men du vil ikke blive skadet. Laser angrabet er meget let at undvige. Bare skift til hvilken som helst som har den stærkeste langrækkende angreb.

Form 3 – Ok, det her er tricky fordi der er meget der sker hurtigt, hvis du bliver ramt dør du hutigt og baggrunden bliver forstyrrende. Men, det er ikke så hård igen. Du kan bruge “Toan” med “the holy element” (det hellige element). Dit første prioitet er at få bossen mens hans hoved er nede og hans mund er åben. Lad vær med at bruge auto sigte, det vil sikkert sigte på en af skeleterne som går rund om dig osv. Desuden, krystalerne i hans mund er nok svært at ramme. SÅ… løb op til hans mund. Lige med det samme vil han trampe med en fod og bølgerne vil komme imod dig. Dem skal du løbe væk fra, du løber i en lille cirkel tilbage i hans mund. Ram ham igen, løb i en cirkel tilbage, bliv ved med det til han dør.

Hvis du misser… eller tager lang tid om at tage cirklen vil han stå op og lave hans laser angreb. DU SKAL IKKE BLIVE RAMT AF DEN. Det tager masser af dine liv væk. Bare løb rund, som om du er i panik (ikke overdrive nu) endtil du hører den stoppe angrib hans mund igen.

Hint: Odd Gaffer hemmelighed

Når du skal bygge “norune Village”, vær sikker på at bygge “pike´s house” FØR “odd gaffer´s shop” fordi hvis du ikke gør det, “Odd Gaffer” vil skade hans ryg mens han fixer hans skiltn, det gør at han ikke får så mange hjælpere, men hvis du bygger “Pike’s house” først, og vil Pike hjælpe Odd Gaffer med hans skilt.


Hint: Jack’s Store hemmelighed

I “Queens”, vær sikker på at gennemføre “the King’s house” først, for at få “the genie” (lampeånden), Ruby, som en hjælper. Efter dette, vær færdig med “Jack’s weapons store”, men han vil ikke dig en beløning hvis du ikke har “ruby” i din “party” (som makker). Hvis du har “Ruby”, så vil han give dig “the Platnum Ring” (en ring) og en hammer med en “lave penge” kraft!

videoer

bekæmp Dark genie

bekæmp minotaur

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...