Dark Souls: Remastered - PS4

Beskrivelse

Det originale Dark Souls er tilbage i denne remastered version der er blevet optimeret til at kunne køre bedre, samtidig med at grafikken er blevet forbedret markant. 

Genoplev det genrerevolutionerende spil der var med til at starte hele Dark Souls spilserien og tag på opdagelse i Lordran i høj opløsning med 60 fps. Dark Souls remastered har indholdet fra det originale Spil samt DLC-pakken Artorias of the Abyss, hvilket vil være med til at give dig en dybere spiloplevelse.

Dybt og mørkt spilunivers
Dyk ned i et episk og mørkt fantasy univers der gennem længere tid har været i forfald. Udforsk forskellige dele af verdenen der hver især er fulde af hemmeligheder og skjulte passager for til sidst at se, om du kan komme til bunds i spillets dybe historie.

Hver slutning er en ny begyndelse
Hver gennemspilning har mulighed for at overraske dig med nye udfordringer og uventede facetter af spillet. Ikke regn med kun at klare spillet en gang.

Rigt gameplay med mange muligheder
I spillet vil du få mulighed for at prøve hundredvis forskellige kombinationer af våben, rustninger, magi og tilpasningsmuligheder, hvilket kan være med til bidrage til en unik spillestil og gamingoplevelse.

Følelse af læring og progression
Lige fra du begynder i spillet skal du udvikle din karakters attributter og dine egne evner. Lær de optimale strategier til at overkomme forskellige udfordringer og oplev den belønnende følelse der kommer, når du lige har klaret en ekstra svær fjende.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...