Dead Island - PS3

Beskrivelse

Terror. Vold. Galskab. Kaos. Et ferieparadis der går amok. En tropisk ø omdannes til et totalt kaos efter et mystisk zombie-udbrud. Afskåret fra resten af verden er spillerens eneste chance for overlevelse, at kæmpe til døden og finde en måde at slippe væk fra øen på.

Dead Island kombinerer førstepersons-action med stort fokus på nærkamp, karakterudvikling og tilpasning af et stort udvalg af våben. Alle disse spilfunktioner præsenteres i en dyster historie inspireret af klassiske zombie-film, med en realistisk og fængslende kampagne, der kan spilles med op til fire personer i multiplayer co-op.

Beliggende på en tropisk ø uden ende, venter omkring hvert et hjørne horder af forskellige rådnende zombier på spillerne, imens de begiver sig på en vifte af spændende missioner gennem feriestedet. Med begrænsede mængder af skydevåben og ammunition, må spilleren benytte fundne ting som våben til selvforsvar, og bekæmpe horder af zombier i intens nærkamp. En bred vifte af forskelligartede hjælpemidler kan samles, og senere bruges til spillerens fordel, i form af improviserede totaltødelæggende våben.

Yderligere, for at tilfredsstille selv de mest blodtørstige action-fans fantasier, indeholder Dead Island også rollespilelementer, der giver spilleren mulighed for selv at tilpasse en af spillets unikke karakter-klasser efter egne præferencer, alt imens man lærer nye færdigheder og friske taktikker på sin rejse gennem de farefulde miljøer på øen. Derudover, kan man nårsomhelst man spiller, med op til fire spillere deltage i ét spil, og sammen opleve den intense kamp og fordybende historie.

Snydekoder

Alle pistoler

Tryk X, L1, R1, L2, R2, X, Op, Ned, Højre, Venstre, Ned, Op under spil i Game Of The Year version.

Undelig ammunition

Tryk L1, R1, L2, R2, X, Op, Ned, Venstre, Ned, Højre, Ned, Op under spil i Game Of The Year version.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...