Deception IV: Blood Ties - PS3

Beskrivelse

I denne fantasifulde efterfølger til Tecmo-spillet, ‘Devil’s Deception “, som blev udgivet i 1996 på PlayStation, vil spillerne få en smagsprøve på, hvordan det er at være en skurk.

Deception IV: Blood Ties er, ligesom de tidligere spil i serien, et actionspilspil med fokus på strategi, der handler om en ond hovedperson kendt som Devil’s daughter. Hun bliver hjulpet af tre Dæmoner, og hun besejrer sine fjender med onde fup og kneb.

Spilleren kan vælge mellem et hav af sadistiske og komiske fælder for at slå dens fjende. Det kan være alt lige fra kampesten og pigge til springbrædder, torturredskaber, menneskelige kanoner, faldende genstande og bananer. Opstilling af fælder er dog ikke det hele, da de er nødt til at blive aktiveret på tur. Timing spiller også en vigtig rolle. En forkert timet aktivering af en fælde kan resultere i Laegrinna falder i sin egen fælde eller gør det muligt for sine fjender at fange sig.

Alt afhængigt af den måde, hvorpå en fjende bliver dræbt eller taget til fange, vil the Devil’s tre tjenere: Veruza, Caelea og Lilia (der hver repræsenterer forskellige aspekter af grusomhed: Sadistic Torment, Elaborate Death og Humiliating Demise) give spilleren belønninger og opgraderede fælder, så spillet fortsætter med at føles nyt og spændende!

Oplåsninger

Alternative slutninger

Fuldfør opgaven for at låse op for en given slutning.

Slutning A: Udfør ikke en Armor Break på Ceria i Chapter 6.
Slutning B: Udfør en Armor Break på Ceria i Chapter 6. Ødelæg hendes armor igen når hun dukker op igen i Chapter 11, vælg derefter dialogen i toppen af dialog muligheder.
Slutning C: Udfør en Armor Break på Ceria i Chapter 6. Gør det igen når hun dukker op i igen i Chapter 11, vælg derefter dialogen i bunden i dialog muligheder.
Slutning D: Udfør ikke en Armor Break på Ceria i Chapter 6 eller Chapter 11. Vind over hende som ved alle andre fjender.

Alternative kostumer

Fuldfør opgaven for at få kostumen.

Alchemist: Fuldfør alle 100 missioner.
Butterfly: Fuldfør 50 missioner.
Queen: Se alle fire slutninger.
Deception: Fuldfør spillet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...