Devil's Third - Wii U

Beskrivelse

Devil’s Third er en heftig, militær thriller udtænkt af den legendariske designer Tomonobu Itagaki. Spillet leverer intens action i tredjeperson i både single- og multiplayer, hvor moderne militær våbenkamp blandes med brutal nærkamp.

I single-player møder du den tidligere lejesoldat, Ivan, som er på en mission for at rette op på fortidens synder og bekæmpe den skumle terroristgruppe, han tidligere var en del af. I en verden, hvor satellitter og elektriske våben er blevet udslettet, er krigsførelse atter reduceret til tætte kampe mellem soldater. Ivan må bruge et kulørt udvalg af våben til i højt tempo at skyde, tæve og banke sig gennem fjenderne på sin vej mod forløsning.

Spillets online multiplayer byder derimod på en grum fremtid, hvor terroristerne har vundet og kaos hersker. Du kan som en almindelig borger gå med i en klan og hjælpe med at genvinde USA ved at danne alliancer med andre fraktioner, eller du kan gå hele vejen som lejesoldat og angribe andre spilleres baser; altså vælge anarki over klan-diplomati! Kernen i onlinespillet er dog muligheden for at tilpasse din base sammen med de øvrige medlemmer af din klan, hvor succes i kamp resulterer i belønninger, der kan bruges til at forbedre dit forsvar. Med konstante angreb fra andre klaner må du være på mærkerne for at forsvare dit territorium.

Oplåsninger

Gyldne æg

Fuldfør opgaven for at få gyldne æg som kan bruges i Online Mode.

10 Gyldne æg: Find alle krigs trofæer.
20 Gyldne æg: Fuldfør Story Mode.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...