Digimon World 2003 - PS

Du spiller som Digiudvalgt kaldes “Junior” der træder ind i en online virtual reality MMORPG kaldet “Digimon Online”, som køres af “MAGAMI” corporation. Et terrorangreb på internettet fanger Junior og hans venner inde i spillet, og han forsøger så nu at stoppe dem med sine Digimon partnere.

I modsætning til tidligere Digimon World spil, er kampe mod vilde Digimon blevet tilfældigt og kampsystem som nu er tur-baseret, er meget forskellig fra Digimon World 2000/2001/2002 af de mest bemærkelsesværdige forskel er er at du kan have op til 3 Digimoner i gruppen sammentidig, som vil følge dig, og når man så er kommet i kamp, kan man skifte mellem dem, samt Digivolve sine Digimoner til stærkere Digimoner. Som noget nyt, kan du og DNA Digivolve, men det er kun bestemte Digimoner der vil kunne gøre det.

Kom forbi knightmons:
For at komme forbi knightmon skal i besejre alle de der chefs eller hvad de nu hedder og for at gøre det skal i vinde over dem i qing long city og suzaku city i (AMS [Amaterasu Server]) og der efter skal i tilbage til (ASUKA) og op og snakke med jeres venner og derefter over i (AMS) igen for at komme hen til Mirage tower i Mobios Desert skal i gå 3 gange til Venstre og 3 gange op så skal i snakke med lederen af oprøerne og tilbage til jeres venner i (ASUKA) og derefter vinde over de chefs og Black,White,Red og Blue ID Cards
så skal i gå hen til knightmon og så kommer ham der teddy og sætter dem ind i knightmonnerne så de bliver gode.

Få Veemon i din gruppe:
Du må ik havet klaret Destromon og Jugganauten må ik blive sendt ud, for så virker det ik!
Du skal ha de tre badges fra Asuka Server og kun há en digimon på dig og den skal være UNDER lvl 30, eller ha to hvis lvl tilsammen er UNDER lvl 30 … gå så til Protocol Ruins i Asuka. Tal med DRI Bob 2 gange.
Gå derefter til Bulk Bridge, over til den store åbne plet, og kæmp mod Paildramon, og du får hans DDNA.
Gå tilbage til Bob, og snak med ham igen.
Nu har du fået Veemon i lvl 1 på din liste under Switch Digimon.

Vejen til Mirage Tower i Amaterasu Server (AMS):
Gå ind i ørken, og gør så følgerne:
3 til venstre og 3 mod nord.

Angreb to gange ind imellem:
Sommetider kan du angribe to gange. En måde er at få din modstanders Liv til at blive røde. Den anden metode afhænger af din hastighed / bevægelse.

Nye Digimon venner (Alle Digimoner man kan få i sin gruppe):
Du kan ialt få 8 Digimon venner. Der er Agumon, Patamon, Veemon, Guildmon, Renamon, Kumamon, Kotemon og Monmon. Når du har fået dine 3 første Digimoner, i starten er det nødvendigt at du har været det meste igennem på ASS (Asuka Server) da du skal mod nogle Ultimate level Digimoner før du kan få dem du mangler i dit team. I Spillet findes der som noget nyt, som ikke har været i de forgående spil, og det er DRI folkende, Disse vil være at finde forskellige steder i spillet. Når du har snakket med et af dem, vil et Ultimate Digimon komme frem et eller andet sted i spillet, ved at de siger at de vil have en bestemt DDNA ID fra en bestemt Digimon.

Permement Digimon:
Brug følgerne triks til at få Permement Digimon som Paildramon eller Omnimon.
F.eks. for at få Paildramon, må du først have en Digimon som kan Digivolve til Exveemon og Stingmon til lvl 5. For at få Omnimon skal du også have en Digimon som kan Digivolve til Metalgarurumon og Wargreymon til lvl 40.

Giv dine Digimoner et navn:
Når du har fået TNT Chip, vil Boronomon gå tilbage til Shaman’ens hus. Du vil nu kunne se Boronomon der. Når du taler med ham et par gange, vil han så sige at han lært at give Digimoner nye navne. Du kan nu give dine Digimoner nye navne.

Agunimon (DNA Digivolving):
Træn Renamon og Kotemon til lvl 10, så kan de 2 Digimoner DNA Digivolve. Det virker kun hvis de begge er i live og ikke K.O. (Gælder for alle DNAs).

Baronmon:
Når Kail siger hun har set Baronmon, gå så til Protocol Ruins. Gå til venstre hvor der er placeret en stige. Baronmon vil stå på toppen ved stigen.

Beelzemon:
Den bedste måde at få Beelzemon er med Guilmon. Træn Guilmon til lvl 40 for at få Gallantmon. Træn så Gallantmon til lvl 10 for at få Grizzmon. Træn så Grizzmon til lvl 50 for at få GrapLeomon. Træn så herefter GrapLeomons Dark Tolerance til 160 og træn ham op i lvl 20 derefter. Han vil så kunne give Devimon. Træn så Devimon til lvl 50 så du får Myotismon, træn ham så op til maximum lvl (99) for at få MaloMyotismon, træn ham op i til lvl 40. Hvis du så har Gallantmon og MaloMyotismon i lvl 40, så vil du kunne få Beelzemon.

BlackWarGreymon (bedre kendt på dansk som Sorte-WarGreymon):
Træn SkullGreymon op til lvl 99.

BladeGarrurumon (DNA):
Når du kan Digivolve til WarGrowlmon og Kumamon, kan de sammen lave BladeGarrurumon, hans angreb vil kun blive stærk i Tolerance som din Digimon har.

Cardmon (Fiskeri):
Når du fisker, vil der komme et lille box frem, og en viser vil entn være hurtigt eller langsom. Den gule felt der er i boxen, betyder at vis den lille viser lander på den når du klikker på X vil du møde et normalt lokalt digimon. Men lander du der i mod på den blå, så vil din Digiudvalgt være forrviret. Men lander du på den rigtige farve, så vil du kunne møde Cardmon. Husk de kan stikke af. Vinder du over en Cardmon, så vil du få nogle Digimon spille kort, som kan åbnes i en Spillekortsbutik eller af en Divermon.

Diaboromon:
Diaboromon er en DNA Digivolving af BlackWarGreymon og GranKuwagamon, Begge i lvl 99. Du har brug for disse to. For at få BlackWarGreymon, få først Sakuyamon træn den op i lvl 10 for at få Devimon. Træn så Devimon op til lvl 50 for at få Myotismon. (lvl 99 MaloMyotismon) Dør det skal Myotismon’s skill level være på 20. vær sikker på at Renamon Styrke er over 300 ellers vil du ikke kunne få Grizzmon. Når du så har ham så få dens skill level er 30 og Forsvar er over 280 (uden brug af hjælpemidler/armor) du vil så få Greymon, du får SkullGreymon ved at træne Greymon op til lvl 50 med Dark Tolerance over 250. Træn så SkullGreymon op til lvl 99, så du kan få BlackWarGreymon, ham træner du så op til lvl 99. For at få GranKuwagamon. Har du Kyubimon træn den op til lvl 20 og have over 80 i Styrke. Du vil så få Stingmon, træn ham til lvl 40, du vil så får Kabuterimon. Der er også et andet måde at få GranKuwagamon, det er Imperialdramon, med Paildramon i lvl 40. Paildramon er ExVeemon og Stingmon, og de begge er i lvl 5 , (kan de DNA Digivolve). Få så Renamons ultimate lvl Digimon, Taomon, få hans Skill level op på 20 og med en Wind Tolerance på over 120. Når du så har Kabuterimon og Imperialdramon træn dem op i lvl 40 for at få GranKuwagamon.

Note: Nogle af de Digivolving kan også bruges til de orginale Rookie level Digimoner, f.eks. Agumon -> Greymon -> SkullGreymon/MetalGreymon -> BlackWarGreymon/WarGreymon.

Digitamamon:
Træn Angemon, Grizzmon kan man også med op i lvls indtil du får Digitamamon.

Digmon (Pålidelighedens Digiæg):
Når du har besejret Sazaku City’s leder i Amaterasu Server, tal så med Pi hvor Renamon stod i Asuka Server, han vil så træde sig tilbage, gå så videre op til kajen til Ug Lake. På toppen af den vil du kunne finde “Digiegg of Reliability” (Pålidelighedens Digiæg). Nu kan du fremkalde Digmon, når du skal ud og bore et hul. (Ved at klikke på de røde felter der er rundt omkring, du vil så kunne lave et tunnel).

Galacticmon:
Før du begynder at kæmpe mod ham, skal du være sikker på at du har stærke Mega og Rookie Digimoner i dit team er på over lvl 53.

Brug ALDRIG HP Heal teknikker eller angreb som energy absoption, Energy Drain, når du kæmper mod Bossen. Galacticmon ville kunne lære det, og selv bruge dem, dvs. at du gør det svære at vinde over ham.

Imperialdramon:
Følg det følgerne trin for at få Imperialdramon som permament Digivolving. Først skal du have en permament Omnimon, for at få ham, skal du have WarGreymon og MetalGarrurumon på lvl 40. Det giver dig Omnimon. Det næste du skal have er Imperialdramon Fighter Mode, for at få ham skal du have din Imperialdramon Dragon Mode samt få den op i lvl 99. I en kamp kan Omnimon og Imperialdramon Fighter Mode DNA Digivolve for at få Paladin Mode. Han vil komme frem og lave et angreb, og derefter deDigivolve (biive adskilt igen). Så næste gang du kæmper som Imperialdramon Fighter Mode, kan han Digivolve til Paladin Mode når som helst.

Følg disse trin for at få Imperialdramon Paladin Mode som en Digivolving og ikke som DNA Digivolving. Den vil kun komme frem i en kamp, og den vil tage meget af Digimonens MP hver gang du gør det. Den bedste måde at få Imperialdramon Paladin Mode, er at bruge Veemon. Træn Veemon til lvl 5 for at få ExVeemon. Træn så herefter ExVeemon til lvl 30 for at få Stingmon. Træn så Stingmon til lvl 5 og Veemon til lvl 20 for at få Paildramon. Træn så Paildramon indtil han får sin Signatur Teknik (hans eget unikke/special teknik), mens det sker skulle du få MetalMamemon og Greymon. Hvis det ikke sker, så træn Veemons’s Maskine skill og forsvar (find en Gym). Træn MetalMamemon så du får MetalGarrurumon. Træn så MetalGarrurumon til lvl 40. Træn så Greymon til lvl 40 (sørgfor han ikke har for meget Dark Tolerace, ellers Digivolver han til SkullGreymon), træn så MetalGreymon til lvl 99, og WarGreymon til lvl 40 og du skulle nu kunne få Omnimon. Træn ham så op til lvl 40, imens det sker, skulle Veemon være på mndst lvl 40, da du så får Imperialdramon, træn ham op til lvl 99 for at få Imperialdramon Fighter Mode, træn ham op til lvl 40 så du kan få Imperialdramon Paladin Mode. Nu kan du få ham, uden at skulle bruge DNA Digivolving.

Kaseidramon:
Den hurtigste måde at få Kaseidramon er med Veemon. Træn Veemon for at få Imperialdramon Paladin Mode. Træn ham op til lvl 95. For at gøre det er det nødendigt at træne Veemon for at få Gallantmon også. Træn så Gallantmon’s Dark Tolerance til 860 og være i lvl 95. Træn så videre med Veemon så du kan få BlackWarGreymon. Træn så BlackWarGreymon til lvl 99. Når du har Imerpialdramon Paladin Mode, Gallantmon og BlackWarGreymon i det de skal have, så burde du så kunne få Kaseidramon.

Kaseidramon Zeta Mode:
For at få Kaseidramon Zeta Mode, er det nødvendigt at du også har selve Kaseidramon. Det er ikke så svært at få ham i Zeta Mode, bare træn Kaseidramon til lvl 97, så vil du kunne få Kaseidramon Zeta Mode.

Lopmon:
Få alle 8 Digimon i dit Team for at få Lopmon.

Kotemon:
Tal med en Videnskabsmand i Mobius Desert ved at gå hen tæt på Ug Lake. Vind over Kyukimon og vend så tilbage til Videnskabsmanden. Du skulle nu have Kotemon i din database hos Piximon eller hos Proffesoren i Asuka City.

Megadramon:
Den letteste måde at få Megadramon er med Guilmon. Du skal først have WarGrowlmon og have dens Dark Tolerance op på 360, Wind- og Fire Tolerance skal være på 300 eller derover. Få så WarGrowlmon op på lvl 99. Megadramon er en stærk Digimon.

MegaGargomon:
DNA Digivolv Digitamamon og WarGrowlmon.

MetalGreymon:
Den eneste måde du kan få MetalGreymons DNA er ved at finde Sepikimon’s maske og give ham den.
Træn Agumon op til lvl 20.

Phoenixmon:
For at få Phoenixmon som DNA Digivolving har du brug for Taomon (Renamon’s Ultimate) og MagnaAngemon (Patamon’s Ultimate).

Rosemon:
For at få Rosemon, skal du bruge Renamon. Træn Renamon til du får Angewomon. Træn så Angewomon til lvl 40.

SkullGreymon:
Træn Greymon til lvl 50.

Stingmon:
Træn Kyubimon til lvl 20.

Submarimon (Oprigtighedens Digiæg):
For at få Oprigtighedens Digiæg (Digiegg of Sincerity)
(Man kan første få det efter man har klaret suzaku lederen).
1. Du skal til phoenix bay, gå ud ved broerne.. så istedet for at gå til højre/venstre (kommer an på hvilken vej man tager..) så kan man vælge at gå nord til en lille ø hvor en pige siger at hun ledte efter sin kat ved Shrine i Bios Swamp.
2. Gå hen til Bios Swamp, så ser du et lille bygning.. gå bagved den og så snak til væggen 2 gange, så siger junior at han skal snakke med Sepikmon.
3. Så går man over til Sepikmon og spørger ham om hjælp. Han siger at Baronmon kan hjælpe dig, han er i protokol ruins der hvor der er en stige som man kan klatre op af.
4. Han siger at han skal bruge TNT Ball for at lave TNT Chippen til væggen i Bios Swamp for at kunne komme ind. Så det du gør at du tager til Plug Cape eller til Tyranno Valley og kæmper mod Triceramon indtil du får TNT Ball.
5. Så går du tilbage til Baronmon i protokol ruins og han laver TNT Chippen.
6. Så går du hen til Bios Swamp bag huset og trykker på væggen så bomben bliver placeret og springer, nu kan du gå ind og hente ægget.

Taomon:
Træn Renamon til lvl 20.

WarGreymon:
Træn Agumon til lvl 40.

WarGrowlmon:
For at få WarGrwolmon’s DNA, kan du finde den i Ether Jungle.

Vind over Bulbmon:
Vælg enten Pakke A eller B. Træn Monmon og Kotemon til lvl 50 og den anden lvl 55. Træn så Kyubimon til lvl 30. Brug Kotemon’s eller Monmon’s Champion lvl Digivolving for at svække Bulbmon. Brug så Kyubimon’s Lightning Strike for at afslutte kampen.

×

4 Kommentarer til "Digimon World 2003 - PS"

 1. Supermeri siger:

  Submarimon ægget: (man kan første få det efter man har klaret suzaku lederen)
  1. du skal til phoenix bay, gå ud ved broerne.. så istedet for at gå til højre/venstre (kommer an på hvilken vej man tager..)så kan man vælge at gå nord til en lille ø hvor en pige siger at hun ledte efter sin kat ved shrine of et eller andet i Bios Swamp..

  2. gå over til Bios Swamp, så ser du et lille a la skur agtig.. gå bagved den og så snak til væggen 2 gange.. så siger junior at han skal snakke med sepikmon

  3. så går man over til sepikmon og spørger ham om hjælp.. han siger at Baronmon kan hjælpe dig.. han er i protokol ruins der hvor der er en stige som man kan klatre op af..

  4. han siger at han skal bruge TNT Ball for at lave TNT Chippen til væggen i Bios Swamp for at komme ind.. så det du gør at du tager til plug cape eller til tyranno valley og kæmper mod Triceramon indtil du får TNT Ball..

  5. så går du tilbage til Baronmon i protokol ruins og han laver TNT Chippen..

  6. så går du hen til Bios Swamp bag skuret og trykker på væggen så bomben bliver placeret og springer… nu kan du gå ind og hente ægget..

  det var Submarimon-ægget..

 2. Supermeri siger:

  der er lige en lille ting..
  det er den med mobius desert..
  når du går ind i ørkenen så har du allerede gået en til venstre eller som andre kalder det syd, så man skal kun gå 2 gange til venstre/syd og så 3 gange op/vest..
  ellers kan i gå ind på dette link:
  http://www.gamefaqs.com/console/psx/file/562323/18484

  og så et lille spørgsmål:
  når man skal have omnimon fx. skal man så have metalgarurumon og wargreymon i level 40 med samme digimon eller hvordan foregår det..?

 3. Annemarie siger:

  Tak for hjælpen jeg .jeg kunne ikke komme vidre og jeg skulle gennem føre det før min fætter tabte et være mål.

  Men mange tusind tak for hjælpen

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...