Digimon World Re:Digitize - PSP

Beskrivelse

Digimon World Re:Digitize (デジモンワールド リ:デジタイズ) er en Digimon video spil til Playstation Portable. Karakterne’s design er lavet af Suzuhito Yasuda. Spillet er udgivet i forbindelse med Digimon franchisens 15 års jubilæum.

I spillet møder vi en 16 årig hovedperson som bliver transporteret til den Digitale verden; en verden beboet af Digimon’er (Digimon er en forkortelse for Digitale Monstere), hvor det i drengens univers blot er et online spil, lidt lige som Digimon World spil serien.

Gameplayet er den samme som man kender fra den gamle spil Digimon World, hvor spilleren skal opdrætte sin digimon gennem flere stadier og personalitet. Digimoner kan komme gennem 5 stadier: I træning, Nybegynder, Champion, Ultimate og Mega (I US/DK er Ultimate og Mega level omvendt hvor ultimate er den sidste trin). Digimoner udvikler over tid ved at øge deres stats og andre faktorer. Det muligt at få flere partnere. Butikker og farmen der er styret af Digimoner vender ligeleds tilbage. Digimon’erne kan blive sultne, syge, såret eller dø ligesom i den første Digimon World spillet.

Der er pt. ingen koder eller tips til spillet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...