Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII - PS2

Dette version af final fantasy er den første som blev lavet med 3D grafik, og den blev meget populær. kontrollen er god, og miljøet er fantastisk lavet. Selve historien er også god. Men det blev kun kortvarigt. Men man burde stadigvæk prøve spillet, da den også kan være svær.

Åben: Event Viewer
gennemfør hele spillet også gem det. Så når du loader den så kan du se forskellige fraklippede scener. du får en klippede scene for hver Memory Capsule du samler.

Åben: Extra slutning
Du skal have 3 G Reports inden du er færdig med spillet. når du har gjort det vil der komme en extra afslutning efter “the end”.

Åben: Mission Mode
gennemfør spillet.

Hint – One-Shot kills (slå ihjel med et skud)
I Extra hard mode, efter den lille dreng har ført dig til varehuset, du vil slå en vagt ihjel i den sidste hus og drengen går derind. vagten smider en nøgle (keycard). sammel den op og der vil komme en scene imellem og du vil være udenfor igen.
Men du skal alligevel vende rundt og gå tilbage til der hvor du gik ud. Du vil se en ting som ligger under trappen. tag den. Det er et våben som bliver kaldt “Toy Gun“. Upgrade den for 15,OOO gil for at få “Silver Toy Gun´et”, og igen for 35,OOO for at få “Golden Toy Gun“. og en sidste upgrade for 2OO,OOO gil vil åbne “Ultima Weapon“, og som navnet siger er den en af de ultimative våben, da den kan slå en vagt i et skud.

Easter Egg – Cloud potræt
I missionen hvor du skal til “Edge” for første gang (Der hvor du skal redde den lille dreng) vil du hoppe ud af et vindue i en scene. Det er denne her del hvor drengen viser dig hvor du kan finde kort nøglen (keycard). Prøv at se under den bygning du hoppede ud af, og du vil se et billede af cloud med hans sværd. det er bedre at se den med en “sniper scope”.

Hint – uendelig Gil (penge) (en change pr spil)
I den første level, efter at have mødt med Reeve og forladt huset (og starten på missionen ‘Assist the WRO’) den 5 til 6 “DeepGround soldiers” (soldater) du kæmper imod vil heletiden komme endtil går mod portene med “Mako point”´ene.
nu kan du “potions” (heldbred´s elliksir) du sælger, og “experience”´en (erfaring, også kaldet EXP) du kan konventere til “gill” (penge) (eller bare lade dig blive drabt, lig den til totalen, også gør det samme igen) også kan du bare få masser af gil. dette gør at du kan nemmere købe flere upgrades (opgraderinger) til dine våben, og endda få fuldt dit ammonition op.

Hint – Chapter (kaptiel) 10 (sammel gil)
I kapitel 10 – “Shinra’s Dark Secret”, i mappen før du kæmper mod Nero vil der være en oblikatorisk level hvor du skal kæmpe mod 100 fjender. HUSK at have masser af healing og ammoniton med dig for dette kan blive mega svært. Nogle af “Deepground Soliders” vil smide Gil, men den 97, 98, and 99 soldat vil droppe 8,000 gil og den 100 soldat vil smide en Guld Moogle Doll (dukke) som kan blive solgt for 35,000 Gil. Du kan lave denne her mission heletiden og tilsidst få en mega stort beløb af EXP og Gil.

Hint – Dragonfly Fight (flyv med drage kamp) (Mako Reactor)
I Mako Reactor (reaktoren) boss kamp med “Dragon Fly” og “Gargoyles”, vent for en “gargoyle”, som flyver over platformen, så prøv at skude den ned med en maskingevær MEN SLÅ DEN IKKE IHJEL, istedet hop på den hoved og den vil flyve dig i en stor flyve kamp i luften mod “the dragon fly”. Den vil eventuelt flyve hele vejen rundt om reaktoren og tilbage igen til platformen men bare skud den igen så den lander eller bare hop af den når du er ved platformen. Nu kan du bare blive nede eller bare vente til den næste kommer.

Hint – Hidden Stash (hemmelige ting), “Bayonet Rifle” og “Lucky Barrel”
I missionen hvor du skal kæmpe mod Nero, skal du samle 4 ting. For at gøre det skal du have så mange “cardkeys” (nøgle kort) som muligt. En af tingene er bag ved mange laser vægge. En af “cardkey” er gemt bag ved “the shop” (butikken). En anden er gemt i en kiste i tunnelen. og igen i en eksplosiv tønde, du kan se dem mere klart hvis du bruger en af “deepground gatling” (en slags kanon). Du kan finde den i bygningen på anden sal. En anden nøgle er der hvor du skal op af en tunnel også siger Vincent “Up there???.”


Nu se op ved siden af lysene, skyd den mine der er hængt og den vil smide en cardkey. den sidste er der hvor du kæmper mod nero, men kom ikke så tæt på så at du ren faktisk kæmper imod ham men lige inden nede ved skranten er der en cardkey, og hvis du kommer til at kæmper mod ham er du nød til at starte forfra. Når du får den første cardkey skal du åbne laser væggen som kræver 2 cardkeys, nu åben den som har mange laser vægge, og du vil få “lucky barrel” (et meget kraft fuldt våben), næst åben den som ligger ved siden af the gatling og du vil få “the bayonet, bagefter åben udluftningsåbningen, for den vil kun give dig en “limit breaker”, den anden er på den anden side af den ødelagte rørhul.

Hint: Gil jagt i Chapter 11 (kapitel 11)
Hvis du mangler nogle gil (penge) og har adgang til den 11 kapitel, prøv at gøre følgende. Når du er i den sektion i kapitel 11, hvor du bliver beordret til at slå alle fra “deep ground soldiers” på “the central pillar”, og slå dem alle ihjel. Nu, stå ved en af de cirkelede veje nær “the pillar” (pælen). små robot agtige fjender vil komme ud af forskellige huller fra væggen. Hver af dem vil smide 500 gil når de er smadrede (og 30 EXP “experience points”). Og med lidt tålmod, vil du have masser af penge.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...