Dirt Rally - PS4

Beskrivelse

DiRT Rally er testet på over 60 millioner mil af DiRT-fællesskabet og er den ultimative rallyoplevelse. Det fanger essensen af det unikke ved rally som intet andet spil gør det – følelsen af at forsøge at holde hovedet koldt mens du suser afsted på farlige, kuperede veje med en sindssyg fart mens du kæmper for at presse din bil til det yderste, velvidende at ét styrt virkelig kan ødelægge din banetid.

Alle banerne tester dig på forskellige måder mens du ræser afsted gennem forskellige overflader i en bred vifte af miljøer såsom sne, is, asfalt og grus og samtidig må tackle forskellige vejrtyper. Når bilen begynder at blive nedslidt må du tage højde for mekaniske skader mens dit dedikerede rally-team forsøger at holde dig kørende med tidsbegrænsede reparationer.

Banerne hænger sammen og ethvert rally bliver en maratonlignende test af koncentration og evner mens du stoler på din co-driver og jagter det flygtige perfekte løb.

IKONISKE RALLYBILER
Rally handler om at have de rette værktøjer, den rette strategi og det rette team. DiRT Rally har alle disse ting. Det indeholder over 40 af de mest ikoniske og kendte biler fra gårsdagens rally og til de helt moderne – de repræsenterer de biler spillerne ønsker samt de biler der giver mest mening at benytte på det pågældende underlag.

SEKS ENORME RALLYER MED OVER 70 BANER
Snoede veje gennem skove, dødsforagtende fald fra bjergskråninger og smalle bjergstier er, hvad det hele handler om – det er dig og din bil mod vejen foran. Tag til de mudrede stier i Wales, de støvede veje i Grækenland og de tilisede asfaltveje i Monte Carlo eller kæmp dig op ad den legendariske Pike Peak, kør i sneområderne i Sverige og oplev det smukke omgivelser i Finland.

OPGRADERINGER, REPARATIONER, SETUP OG TUNING
Spillet indeholder stor dybde i områder udover racing – såsom reparationer, opgraderinger og tuning, hvilket tilføjer en rig og strategisk dimension til din rallyoplevelse.

DAGLIGE, UGENTLIGE OG MÅNEDLIGE RACENET UDFORDRINGER
Det er dig mod hele DiRT fællesskabet i en serie af en-dags, uge-lange og måned-lange udfordringer, der lader dig optjene point til at forbedre din bil og dit team.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...