Doom - Switch

Beskrivelse

Overlev dæmonernes angreb når som helst og hvor som helst i DOOM, prisbelønnet FPS fra id Software til Nintendo Switch!

Som den eneste ”DOOM Marine” er du blevet aktiveret til at stoppe de voldsomme og magtfulde dæmoner fra Union Aerospace Corporation’s forskningsanlæg på Mars. Tag kontrol over ødelæggende våben og udslet dæmoner en masse!

Oplev singleplayer-funktionen og bekæmp raserende horder af fjender med dit arsenal af futuristiske og ikoniske våben. Kom i nærkamp med det avancerede melee-system, mens du smadrer dæmoner på alverdens kreative og hensynsløse måder. Test dine evner i den nådesløse spilfunktion Ultra-Nightmare, hvor døden er permanent, eller besøg Arcade Mode, en strømlinet version af singleplayer-funktionen. Kæmp mod tiden for at få high score, og optjen point for at besejre fjender, indhente helbred, rustning og score-boosting-genstande.

DOOMs arenakampe vender tilbage med en blanding af multiplayer-funktioner fra klassikere som Team Deathmatch og Domination til de afsindige og hurtige Soul Harvest- og Freeze Tag-funktioner. Tilintetgør dine fjender online med en blanding af evner, heftige våben og unikke power-ups, der kan forvandle dig til en dæmon.

Få adgang til alle tidligere udgivne multiplayer-DLC-indhold. Brug dødelige våben, forvandl dig til forskellige dæmoner, vælg en unik rustning og download ekstra indhold for at kæmpe på flere multiplayer-kort (microSD-kort kræves).

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...