Dragon Quest Heroes II - PC

Beskrivelse

“Dragon Quest Heroes 2” er et actionfyldt RPG-spil, som foregår i et smukt, åbent miljø.

Er du klar på eventyr? Drag afsted og se farene i øjnene, mens du kæmper for at genoprette hvad der engang var en fredelig verden, men nu er et øde stykke land, med masser af monstre og ukæmpede kampe. Vil du ikke kæmpe alene? Spil med op til frie spillere i multiplayer-mode, og samarbejd om at nedlægge enorme mængder af fjender, samt svære bossmonstre.

Du kan helt selv vælge, hvilken figur du ønsker at spille som – vælg mellem en række forskellige spilbare figurer, både gamle “Dragon Quest Heroes” kendinge, og fire helt ny helte! Alle har unikke evner og specialangreb – det er nu op til dig at vælge de mest taktiske evner, og bruge dem til at besejre den mystiske fjende, som truer de syv riger.

Engang for længe siden hærgede en lang og koldblodig krig. Da krigen langt om længe fik ende, indgik verdens befolkning en pagt om aldrig at føre krig mod hinanden igen. Hele verden blev inddelt i syv riger, og freden herskede i flere tusind år.

En dag bliver to slægtninge og ridderlærlinge, Lazarel og Teresa, genforenet i kongeriget Harba, som ligger langt fra deres dunisiske hjemby. Hvad de ikke ved er, at Harba er ved at blive invaderet af den dunisiske hær, som har deres gamle ven, prins Cesar, i spidsen…

Freden bliver brudt og verden kastes atter ud i kaos. Med hjælp fra den højeste konge må de to slægtninge nu rejse til Accordia og møde overherren af de syv riger, for at finde en løsning på den tilbagevendte krig.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...