Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies - NDS

Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies - NDS

Beskrivelse: Et skønt spil fra Nintendo. Du skaber din egen helt og begiver dig ud på et storslået eventyr med meget høj spilkvalitet. Har du allerede spillet Zelda-spillene til Nintendo DS, bør Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies være næste stop!

En af spilverdenens største serier er endelig her!
Ud fra titlen er du sikkert med på, at det her drejer sig om en serie med otte spil før dette. Del otte fandt også vej til Danmark, men de øvrige udkom bare i Japan og visse af dem i USA. Ganske vist har der været en del remakes og sidespil, også på vores breddegrader, men det er første gang en del fra hovedserien (der ikke er remake af gammelt spil) udgives her. Lyder det rodet? Glem de gamle spil og fokusér på det nye, det vil sige Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies! Det har stor succes i Japan, hvor det har solgt i over fire millioner eksemplarer (meget mere end Zelda-spillene). Det er således ingen lille titel, vi har her.

Skab din egen helt
Inden du kaster dig ud i denne farverige oplevelse, skal du opbygge din egen helt, hvad angår tøj, frisure og ansigt. Undervejs i spillet kan du siden finde og bruge over tusind forskellige klæder, rustninger, våben og genstande. Du har også mulighed for at ændre på de følgesvende, du møder på din rejse, så der er rig lejlighed til virkelig at skræddersy din spiloplevelse i Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies!

Handlingen
Du indtager rollen som vagt i en by, og du er sendt ud for at hente frugterne fra et helligt træ, hvis kræfter kan opfylde ønsker. Du kommer til at møde mange personlige figurer og personlige monstre! Spillets rolleindehavere er nemlig tegnet af Akira Toriyama, en utrolig dygtig kunstner, der blandt andet også står bag successerien Dragon Ball. Selvom serierne har “Dragon” tilfælles i titlerne, har Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies dog intet med den populære manga-serie at gøre.

Multiplayer
Det er naturligvis sjovt og lærerigt selv at begive sig på eventyr, men i selskab med op til tre kammerater kan I spille hele eventyret sammen. Selvfølgelig kan du bruge din egen personlige figur i multiplayer.

Ekstra missioner
Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies er et enormt spil, og takket være de ekstra missioner går det ud over alle grænser. Ikke alene findes der missioner, der låses op, når du avancerer i spillet, du kan også downloade helt nye opgaver online. En del er sidemissioner, mens andre faktisk er fortsættelser af handlingen, så pas på ikke at gå glip af noget!

Der er pt. ingen koder til spillet endnu.

×

3 Kommentarer til "Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies - NDS"

  1. Marcus siger:

    hjæp mig tak

  2. Marcus siger:

    dette spil er sjov men kan ikke komme videre og jeg er i anden by

  3. Daniel Dalsgaard siger:

    Ja dette spil er klart bedre end alle andre battle spil til NDS. Jeg har selv en DSi XL, hvor det ser rigtig godt ud. Priserne er dog lidt hæftige, har kommet op på 399,- kroner :o

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...