Far Cry: Primal - PC

Beskrivelse

Tag ud i vildnisset!

Opdag det majestætiske og barbariske land Oros med sin bjergtagende dal med amerikanske kæmpefyrretræer og fugtige sumpe, hvor du kan se Jorden, som den var, før menneskeheden lagde beslag på den.

Overvåg fjendtlige forposter, og planlæg dit angreb ved at bruge våben og værktøjer lavet af knoglerne på de vilddyr, du har slået ihjel. Mød en rollebesætning af mindeværdige figurer, som kan hjælpe dig med at skubbe vildmarkens farer tilbage. Tæm dyrelivet omkring dig, og udnyt det til din egen fordel – forstil dig den potentielle styrke i at have en ulv, en bjørn eller ligefrem en sabelkat kæmpende ved din side.

Tips

Brug af ild

Ild er en vigtig faktor som afgør liv og død. Stå på toppen af din skifer og dyrefedt, og hold tingende tændt om natten. Dette vil skræmme nogle af rovdyr væk eller gøre det nemmere at dræbe dem. Den eneste undtagelse er dingoer; nogle vil være bange for ilden. Men når du har ramt dem medd det, kan de godt komme tilbage og springe på dig bagfra.

Opbygning af din landsby

Modsat i de tidligere spil i serien, hvor bestemte genstande kun skal bruges af dig (hvis du vil have eller skal bruge dem); alt er vigtig for alle. Helt fra start, saml alt hvad du kan finde, og tænkt ikke på at fylde tasken. Når du har opgraderinger i din landsby, vil det blive meget nemmere.

Hav’ kød tilgængelig

Da spillet foregår i år 10.000 før kristus, er der ingen hospitaler eller grønne blad elexsir. Du kan få mere liv som du har mistet ved at spise kød. Den nemmeste måde, er at altid at have det lige uden for landsbyen, hvor tapir og bjørne kan findes. Dræb og tag skindet af så mange som muligt når du er klar til at gå ud. I sidste ende, vil du kunne få den skill der tillader dig at skære mere kød og det vil kunne hjælpe dig.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...