Fe - PS4

Beskrivelse

Oplev skovens magi i dette stemningsfulde spil
Fe er en personlig fortælling om vores forhold til naturen, skoven og dens skabninger. Det er en ordløs hyldest til vores ønske om at være ét med verden omkring os. En historie, der minder os om, at alt i verden er forbundet og lever i en delikat balance, som til stadighed trues. Et spil fyldt med opdagelser, konflikter og relationer.

Indtag rollen som Fe og opdag en verden, som du kommer til ikke at ville forlade. Gå på opdagelse gennem en nordisk skov, som lever og puster – fyldt med hemmeligheder og mystiske væsener.

Tal skovens sprog

Behersk et stort antal lyde for at blive venner med skovens dyr og planter, så de kan hjælpe dig på din rejse. Alle har forskellige egenskaber, evner og adfærd, som lader dig låse op for og komme til nye områder i skoven.

Udforsk en vidunderlig verden
Når du begiver dig ud på din rejse, vil du opdage, at alt er forbundet og anderledes end du måske tror. Hemmelige steder, skjulte genstande, gamle ruiner, genveje og mystiske kræfter gør udforskningen utrolig morsom… Så afslør naturens mysterium, opdag hemmeligheden bag de truende ”Silent Ones”, få hjælp af fantastiske væsener i håndlavede korte fortællinger og lær mere om Fes oprindelse.

Nyd en enestående frihed
Kom nemt gennem skoven ved at glide graciøst fra træ til træ eller brug din smidighed og list til at undgå farer, observere naturen og gemme dig i skyggerne. Kravl op i trætoppene for at planlægge dit næste træk.

Mød ”The Silent Ones”
Skoven er et fantastisk sted, men The Silent Ones truer harmonien i den magiske verden. Derfor er det nu op til dig at stoppe dem for at kunne genoprette dit hjem i skoven.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...