Final Fantasy XIV (14) A Realm Reborn - PS4

Beskrivelse

Oplev et FINAL FANTASY-eventyr med endeløse muligheder for udforskning og eventyr i årene fremover.

* Det fantastiske nye kapitel er tænkt og produceret af det berømte FINAL FANTASY-team.
* Udforsk alene eller sammen med venner via PlayStation Network, og kast dig ud på missioner og kampe, alt imens du rejser gennem omgivelserne til Eorzea.
* Vælg en race og en klan før du tilpasser din figurs ansigt, hårstil, hudfarve og mere med diskrete tilpasninger, der tillader grænseløse muligheder.

Oplåsninger

Advanced jobs

Gennemfør opgaven for at låse op for advanced jobs.

Bard: Få Archer i level 30 i i din main class og Pugilist i level 15 i din sub-class, derefter gennemfør mission der bliver givet af din guild til din main class.
Black Mage: Få Thaumaturge i level 30 i din main class og Archer level 15 i din sub-class, derefter gennemfør mission der bliver givet af din guild til din main class.
Dragoon: Få Lancer i level 30 i din main class og Marauder i level 15 i din sub-class, derefter gennemfør mission der bliver givet af din guild til din main class.
Monk: Få Pugilist i level 30 i din main class og Lancer i level 15 i din sub-class, derefter gennemfør mission der bliver givet af din guild til din main class.
Paladin: Få Gladiator i level 30 i din main class og Conjurer i level 15 i din sub-class, derefter gennemfør mission der bliver givet af din guild til din main class.
Scholar: Få Arcanist i level 30 i din main class og Conjurer i level 15 i din sub-class, derefter gennemfør mission der bliver givet af din guild til din main class.
Summoner: Få Arcanist i level 30 i din main class og Thaumaturge i level 15 i din sub-class, derefter gennemfør mission der bliver givet af din guild til din main class.
Warrior: Få Marauder i level 30 i din main class og Gladiator i level 15 i din sub-class, derefter gennemfør mission der bliver givet af din guild til din main class.
White Mage: Få Conjurer i level 15 i din main class og Arcanist i level 15 i din sub-class, derefter gennemfør mission der bliver givet af din guild til din main class.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...