Harvest Moon: Tree of Tranquility - Wii

Beskrivelse

Engang var den lille by på din hjemø fuld af liv og glade dage, men nu er det en saga blot, og dine medborgere har mistet grebet om naturen, siden det mystiske ”Mother Tree” forsvandt. For at gøre ondt værre er også høstgudinden forsvundet, så samfundet har stærkt brug for en hårdtarbejdende borger som dig til at redde det!

Harvest Moon: Tree of Tranquility til Wii inviterer dig til at leve det idylliske landliv, hvor du dyrker jorden, passer dyrene, får venner og en familie, mens du hjælper til med at rejse byen til tidligere tiders storhed. Dine anstrengelser vil føre til genfødslen af Mother Tree og at høstgudindens tilbagekomst på egnen.

Du kan vælge mellem at spille som dreng eller pige, når du giver dig i kast med livet som bonde ved hjælp af Wii Remote. Når ikke du er i marken, kan du hygge dig med at tage på lokale festivaler, fiske i øens rolige vande, spille mini-spil eller måske lære din kommende ægtefælle at kende!

Får du succes med at gøre kur til din drømmekæreste og starte en familie med vedkommende, får du for første gang i Harvest Moon-serien mulighed for at spille som dit eget barn. Derudover indeholder spillet nye typer afgrøder og husdyr, mulighed for at give din figur særegne detaljer samt adoptere vilde dyr for første gang; alt sammen noget, der gør Harvest Moon: Tree of Tranquility til det dybeste Harvest Moon-spil til dato.

Prøv livet som bonde som aldrig før i Harvest Moon: Tree of Tranquility og vær deltag i et rigt og varieret samfund, når du lever dette ”andet” liv, der er afslappende, udfordrende og – frem for alt – sjovt!

Oplåsninger:

New Game+: Væk Harvest Goddess igen og og hun giver dig “child the Journey Rucksack”.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...