Heroes of Ruin - N3DS

Beskrivelse

Klassisk dungeon crawler med onlinespil og stemmechat i realtid! En frygtelig krig fandt sted i flere årtier, indtil de mægtige ledere greb ind og fastholdt en skrøbelig fred. Lord Atraxis, grundlæggeren af byen Nexus, blev desværre udsat for en frygtelig forbandelse, der forstyrrede hele balancen og igen truede den blodige krig. En fantastisk belønning blev udlovet til vedkommende, der kunne finde en kur mod forbandelsen. Byen Nexus har tjent som beskyttelse mod den fjendtlige verden udenfor, men med Lord Atraxis sat ud af spillet knager det i fugerne. Er der udlovet en belønning, kan du være sikker på, at lejesoldaterne melder sig! I Heroes of Ruin kan du tilpasse dine krigere igennem hele spillet, men til at starte med skal du vælge en af fire figurtyper:

Gunslinger
Kriminel type med en dunkel fortid og som gerne gør brug af bomber og pistoler. Spørg ikke, hvor meget gæld han har eller til hvem for den sags skyld… i så fald kan der nemt ske en “ulykke”!

Vindicator
Foretrækker du sværd frem for skydevåben, da er Vindicator-typer noget for dig.

Alchitect
Alle fans af magi og andre magiske tricks opfordres til at vælge Alchitect.

Savage
Den enorme kropsbygning gør Savage til en fysisk kraft, man kan regne med. Han operer ikke med fløjlshandsker (de ville sandsynligvis ikke fungerer så godt med de skarpe knive, han har på hænderne)!

Når du har valgt en figur, kan du tilpasse udseendet efter smag og behag. Figuren udvikler sig undervejs i eventyret – rustning, kampteknik og evner påvirkes, afhængigt af de valg du foretager dig, således at figuren udvikler sig helt unikt.

Spil sammen online med stemmechat i realtid
Heroes of Ruin er sjovt at spille selv, men er endnu sjovere i selskab med op til tre venner. Multiplayer-funktionen inviterer til drop in/out, hvilket betyder, at spillerne når som helst kan deltage eller forlade gruppen. Takket være den indbyggede mikrofon i Nintendo 3DS kan du stemmechatte i realtid med dine medspillere, så I kan diskutere strategi og taktik direkte.

SpotPass og StreetPass
Har du aktiveret SpotPass, kan du modtage nyt materiale, fx eksklusive rustninger, mens StreetPass lader dig bytte genstande med andre Nintendo 3DS-brugere, som du passerer.

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...