Kid Icarus: Uprising - N3DS

Kid Icarus: Uprising - N3DS

Beskrivelse

Forbered dig på enestående action med lynets hastighed med en af Nintendos mest eftertragtede helte fra 1980’erne! Det er mange, mange år siden vi sidst stiftede bekendtskab med den modige engel Pit fra Kid Icarus. Han dukkede for første gang op på NES, og fik sig også et eventyr til den originale Game Boy. Men siden har Pit haft taget sig en pause fra spilverdenen, i hvert fald helt frem til han blev udfordret i Super Smash Bros. Brawl til Wii! Lige siden Wii blev lanceret, har Kid Icarus-fans savlet forgæves flere gange efter et nyt, spektakulært eventyr med Nintendos engel. Men der har været helt stille. Lige indtil nu! Pit vender tilbage med glans og ære i Kid Icarus: Uprising til Nintendo 3DS, et spil, der vil stille tørsten på enhver Kid Icarus-fan.

Forhistorien
Lysets gudinde Palutena og mørkets gudinde Medusa er virkelig som dag og nat. Palutena beskyttede menneskene på jorden som sit eget folk, mens Medusa hadede dem og forvandlede folk til sten. På grund af disse ugerninger satte Palutena Medusa i fængsel dybt nede i det underjordiske, hvor hendes vrede voksede sig endnu stærkere. Medusa slog sig sammen med de underjordiske monstre og hendes hær overgik til sidst Palutena i styrke. Det hele endte med, at lysets gudinde blev spærret inde i paladset i himmelen, mens mørkets gudinde regerede over både mennesker og engle. Palutenas sidste håb var hendes personlige og trofaste livvagt Pit. Han sad fængslet i det underjordiske, men eftersom Medusas stærkeste tropper bevogtede Palutena oppe i skyerne, lykkedes det Pit at undslippe og han startede sin lange færd for at redde sin gudinde. Det lykkedes ham til slut at besejre det onde og redde det gode, og Medusas planer blev standset.

Det var for 25 år siden…
På mystisk vis er Medusa vendt tilbage og denne gang vil hun ikke nøjes med mindre end det totale verdensherredømme! Til trods for at Pit er en engel med vinger, kan han ikke flyve, et faktum han gerne dysser lidt ned. Men med Palutenas magiske kræfter vender evnen til at flyve tilbage til hans vinger, dog kun i nogle minutter af gangen. Desuden kan Palutena kommunikere med Pit via Telepati, og deres livlige samtaler vises på touch-screenen.
Kan Pit standse Medusa efter et kvart århundrede? Svaret på det spørgsmål er op til dig, der spiller!

Selve spillet
I luften
Medusas underjordiske hær forårsager problemer og ødelægger jorden, men portene, som forbinder Skyworld (Palutenas rige) med jorden, kan på grund af ondskabens kræfter ikke åbnes på jorden. Derfor skal Pit flyve den første strækning før han lander på jorden for at besejre bossen, som befinder sig i området.Luftpartierne i Kid Icarus: Uprising minder meget om spil som Sin and Punishment og Star Fox 64 3D. Pit flyver automatisk fremad og du styrer ham bare mod venstre, højre, op og ned. Til trods for den forenklede spilkontrol i disse partier, byder flyveturene på action, der er så intensiv, at de fleste andre spil herefter fremstår langsomme og handlingsfattige.

På jorden
Når kraften i Pits vinger ophører, må han lande på fast jord, og her forvandles Kid Icarus: Uprising fra ren action til eventyraction. På jorden har du fuld kontrol over Pit og kan udforske omgivelserne i dit eget tempo. Dette indebærer, at du på land også skal tage kontrol over kameraet og justere det, således at det på den bedste måde følger handlingsforløbet. Kameraet styres med samme touch-screen-kontrol som sigtet. Fører du sigtet til skærmkanten, vil kameraet rotere, og stryger du hurtigt med stylus, sker rotationen hurtigere. Kombiner dette med det faktum, at du kan stoppe kameraet i et nu, så har du en rigtig fleksibel spilkontrol, som er tilpasset alle situationer.

Oplåsninger

Løs følgerne oplåsninger for at få adgang til Boss Battle mode, skattejagt og musik.

Boss Battle mode
Gennemfør alle 25 kapitler i Solo mode. Det vil komme frem efter Kapitel 25

Boss Battle Mode med sværhedsgrader
Gennemfør Boss Battle mode mindst en gang.

Treasure Hunt Rewards side 2
Gennemfør Kapitel 11 i Solo mode.

Treasure Hunt Rewards side 3
Gennemfør alle 25 kapiteler i Solo mode.

Alt musik
Gennemfør Solo mode og spil Together mode battles for at lukke op for alt musik.

Tips

Forneden kan du finde nogle tips til at hjælpe dig i spillet.

Luft-kamp: undvige og reflektering
I Solo modeunder en luft kamp, svirp Analog-stick til den ene side og derefter hurtigt svirpe den igen til den modsatte retning for at flyve hurtigere. Hvis du gør det mens et fjende skyder mod dig, vil det reflektere tilbage til dem.

Få gode våben
Gennemfør kapitler i enhøj intensitet niveau, derefter fusionere dine våben med en anden våben for at få en bedre en. Du kan også få hjerter ved at købe våben samt spille together mode online. Du kan også fusionere disse våben.

Galleri

Her kan du se nogle Artworks for spillet Kid Icarus: Uprising. Klik på billedet for at se det stort.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...