Kinect Sports Rivals - Xbox One

Beskrivelse

“Kinect Sports rivales” er den næste generation af det bedst sælgende Kinect franchise, ” Kinect Sports “, der bringer dine foretrukne sportsgrene tilbage i på helt nye måder, der leverer nye sportsgrene og begivenheder der kun er mulig med Xbox Ones revolutionerende teknologi. “Kinect Sports Rivals ” sætter dig i spillet som aldrig før, sporer dine bevægelser og udtryk med utrolig præcision , og tilbyder di uendelig konkurrence med dine venner og rivaler.

Den helt nye Kinect scanner og skaber en stiliseret digital version af dig, din Champion, din virtuelle atlet i den stadigt skiftende verden af ” Kinect Sports Rivals “. Konkurrer i en verden fuld af konkurrenter på en af de ??tre globale teams , hver med sin egen spillestil. Når du træder ind i konkurrencer med spillere fra hele verden, anvender Xbox One Cloud-teknologien til at skabe en oplevelse, der reagerer på hvordan du spiller.

Udvikleren Rare har en lang historie af at skabe spil til nye platforme og er kendt for at skubbe grænserne med ny platform teknologi til at levere fantastiske spiloplevelser. Det har været en succes med sensor -drevne sportsspil i fortiden , herunder “Kinect Sports” serien, som er det bedst sælgende Kinect-spil .

Bliv klar til at konkurrere.

“Kinect Sports Rivals” sætter dig i spillet som aldrig før ved at scanne dig og bearbejde en on-screen “super” -version af dig – en Champion – der ligner dig og konkurrerer som dig mod din venner , selv når du ikke spiller.
Den helt nye Kinect-sensor til Xbox One tilbyder 10 gange mere styrke end sin forgænger. Den nye Kinect bringer præcis sporing af ikke kun lemmer, men fingre og hænder, samt skaber den mest nuancerede og lydhør gameplay oplevelse nogensinde. Du kan spille en række forskellige måder , herunder fuld krop, delvis krop og siddende oplevelser. Med ” Kinect Sports Rivals , ” er dine færdigheder vigtige, præcision belønnes og små bevægelser kan gøre forskellen.
Din Champion udfordres i en verden fuld af konkurrenter på en af ??tre globale teams , hver med sin egen spillestil. “Kinect Sports Rivals” er en altid udviklende oplevelse, der reagerer på hvordan du spiller spillet.
“Kinect Sports Rivals” er næste generation af social matchmaking og sætter dig op mod andre spillere inden for din sociale sfære og/eller kvalifikationsniveau. ” Kinect Sports Rivals “.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...