Kirby Fighters Deluxe - N3DS

Beskrivelse

Hold dig endelig ikke tilbage i multiplayer-kampen Kirby Fighters Deluxe!

Kirby Fighters Deluxe er baseret på mini-spillet Kirby Fighters i Kirby: Triple Deluxe, men er finpudset og opgraderet. Begiv dig ind i kampen som en ensom fighter eller gå op imod tre venner via lokal multiplayer og tøm deres livmålere før de gør det samme mod dig!

Vælg mellem ti forskellige versioner af Kirby, hver med sin egen farve og kopievne. Hver kopievne har unikke specialangreb. Der findes 11 farverige og dynamiske arenaer at kæmpe i, og du vil ofte finde kanter og platforme at angribe modstanderne fra. Hop eller svæv for at undgå at blive ramt og pas på, at du undgår farer og fjender leveret af arenaerne selv – ingen har lyst til at blive mast i Springy Hand Land eller grillet i Haldera Volcano! Skulle du blive besejret, så forvandles du til Ghost Kirby og kan skade andre spillere ved berøring. Gør du nok skade i denne form, har du chance for at vende tilbage til spillet som din originale Kirby og fortsætte kampen!

Det er dog ikke kun dig og dine kopievner, du vil også finde mange nyttige genstande spredt rundt omkring i arenaerne, blandt andet mad og drikke, der giver dig mere liv, kanoner, pigbolde og kastestjerner, hvilke alle tre er yderst behændige mod modstanderne, så vel som fartbonusser og usårlighed! Det eneste du skal gøre er at knuse kasserne de ligger i…

For at gøre handlingen afbalanceret kan du indstille alternativer som antal genstande og farer, om Ghost Kirby-figurer aktiveres og handicap-niveauet, der sørger for at alle spillere har en chance, uafhængigt af erfaring. Selv uden fire andre spillere kan du kæmpe mod tilpassede computerstyrede Kirby-figurer. Der findes også Team Play med to-mod-to-spil, hvor hvert spillerpar deler genstandseffekterne og til og med kan fyre løs med en Team Cannon der giver maksimum skade! Ud over alt dette, kan I endda spille i alt fire spillere med kun ét spilkort via Download Play.

Hvis du foretrækker at spille alene vil Single Player give dig otte runder at overleve samt en boss at slutte af med. Hver sejr vil lade dig låse op for et kostume baseret på den kopievne du har brugt og hvis du klarer spillet på Very Hard, vil du låse op for en helt speciel overraskelse! Det tager naturligvis lang tid at blive så god, så smut ind forbi Training Mode for at finslibe dine færdigheder mod computerstyrede Kirby-modstandere. Øvelse gør mester!

Oplåsninger

Waddle Dee To Baner

Hav’ Kirby: Triple Deluxe StreetPass data.

Shadow Kirby

Fuldfør single player mode i Very Hard sværhedsgrad for at låse Shadow Kirby op som valgbar farve i Multiplayer og Training modes.

Retro “Fountain Of Dreams” bange

Nå frem til den sidste boss i single plater mode i Very Hard sværhedsgrad. En udvidet klip med King DeDeDe vil begynde og du vil kunne kæmpe mod en alternativ retro version af “Fountain Of Dreams” bane.

Evner

Fuldfør opgaven for at låse op for en given evne.

Beetle Ability: Hav’ Kirby: Triple Deluxe StreetPass data.
Bell Ability: Hav’ Kirby: Triple Deluxe StreetPass data.

Kostumer

Fuldfør single player mode med den pågældende evne for at låse op for en given kostume.

Rare Archer Hat: Archer evne.
Rare Beam Hat: Beam evne.
Rare Beetle Hat: Beetle evne.
Rare Bell: Bell evne.
Rare Bomb Hat: Bomb evne.
Rare Cutter Helmet: Cutter evne.
Rare Fighter Headband: Fighter evne.
Rare Hammer: Hammer evne.
Rare Ninja Headdress: Ninja evne.
Rare Parasol: Parasol evne.
Rare Sword Helmet: Sword evne.
Rare Whip: Whip evne.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...