Lara Croft & The Temple of Osiris - PC

Beskrivelse

Lara Croft and The Temple Of Osiris er efterfølgeren til det kritikerroste Lara Croft and Guardian of Light. Dette helt nye eventyr foregår i templet Osiris, som er skjult dybt i ørkenen i Egypten. Lara Croft ankommer til templet med håb om at være den første inde, men den rivaliserende skattejæger Carter Bell er kommet først. De søger begge the Staff of Osiris, men de opdager mere, end de lige havde regnet med.

Ved at gå ind i graven og fjerne den mytiske stav fra dens hvilested har Carter uforvarende udløst en fælde, der forbander dem begge og frigører den onde gud Set. Men staven vækker også guderne Horus og Isis – Osirises søn og kone. Nu fri af deres gamle fængsel, går de to guder sammen med Lara og Carter igang med at genoplive Osiris, som er den eneste gud, der er i stand til at fjerne forbandelsen.

Da Lara og hendes kammerater kæmper deres vej tværs gennem sandet og gennem gamle grave, vil de stå over for guder og monstre fra myter og legender. Med verdens skæbne på spil, skal Lara afdække fragmenterne af Osiris for at stoppe Set fra at slavebinde hele menneskeheden.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...