LBX: Little Battlers eXperience - N3DS

Beskrivelse

Saml, byg og kæmp med robotter på størrelse med din håndflade i Little Battlers eXperience (Original titel: Danball Senki) til Nintendo 3DS!

Indtag rollen som Van Yamano, som får en unik LBX, der er en kompleks robot på størrelse med en håndflade. Brug den til at bekæmpe de onde New Dawn Raisers sammen med et team af flere robotter.

I en verden, hvor legetøjsrobotter er mere end bare leg, skal en gruppe ungdomsskoleelever bekæmpe korruptionens magt og redde verden fra en nærtstående katastrofe! Om det lykkes får du svaret på i Little Battlers eXperience, et rollespil med actionfyldte kampe i realtid, hvor spillerne får næsten uendelige muligheder for at tilpasse deres helt egen LBX-robot og kæmpe med den!

Little Battlers eXperience er det første spil til Nintendo 3DS i hitserien fra udvikleren LEVEL-5 – drivkraften bag serier som Inazuma Eleven og Professor Layton – som også udspringer af en vellykket anime-, manga- og legetøjsserie. Spillet følger den første sæson af anime-serien, som foregår i år 2046 og fortæller historien om Van Yamano, en ungdomsskoleelev, der er stor fan af de håndstore LBX-robotter, legetøj, der tidligere blev vurderet som værende for farligt. Men efter opfindelsen af Battle Boxes – dioramaer lavet af en avanceret type forstærket pap – kan børn trygt lade deres LBX-robotter slås i arenaerne, styret via fjernkontrol.

Historien starter for alvor, da en mystisk dame overlader en speciel model AX-OO LBX til Van og fortæller, at den enten kan redde verden… eller ødelægge den! Van befinder sig snart igen i kamp mod en rival på skolen – i et forsøg på at sikre sig rustningsdele til sit Achilles-sæt. Men da den onde organisation New Dawn Raisers kaster sit blik på Vans værdifulde robot, bliver indsatsen pludselig en hel anden, ikke kun for Van og hans venner, men for hele verden!

Tilpasning er nøglen til at besejre modstanderne, hvad enten det er New Dawn Raisers eller vennerne fra skolen. Med over 130 forskellige modeller og over 4000 individuelle dele at samle på, er det helt op til dig at sammensætte en virkelig unik LBX ved at kombinere våben, rustning og ikke mindst robottens kerne, inden du ser dit skaberværk komme til live i kamp.

Disse kampe finder sted i de tidligere nævnte Battle Boxes, som måske ser ud som små dioramaer, men som faktisk skjuler hele miniatureverdener. Når du kontrollerer din LBX fra et tredjepersonsperspektiv, skal du prøve på at bruge miljøerne til din fordel, alt imens du løber og hopper for at manøvrere din LBX på plads til et veltilrettelagt angreb. Både nærangreb og langdistanceoverfald vil påvirke din Tension Gage, og når den er brugt op, sænkes både din styrke og fart dramatisk, så tænk dig godt om og tilpas din spillestil til din LBX og dens opsætning. Vær på udkig efter hårdt skadede modstandere, hvor du kan risikere et Breaking Blow for at besejre dem en gang for alle, men hvis du fejler overophedes din LBX-robot, hvilket fører til begrænset bevægelseshastighed og efterlader dig åben for modangreb…

Op til seks spillere kan konkurrere i kampe via lokal, trådløs multiplayer, men uanset om du spiller alene eller sammen med venner skal du huske at LBX-robotter med tiden bliver slidte og jo mere du kæmper, desto mere udslidte bliver de. Hvis Maintenance Gage tømmes helt får LBX-robottens dele heller ikke helt så mange Tune-up-point efter en vellykket kamp, så sørg for at smøre din LBX godt og hold den i tip top stand.

Gratis ekstra indhold vil også blive tilgængeligt ugentligt via SpotPass fra lanceringen og frem til juni 2016. Spillerne skal kun koble Nintendo 3DS-konsollen til internettet for at downloade nye LBX-kort, opgaver og Capsule Toys.

Snydekoder

Gå til gem lokation ved MeTaMo og indtast et af følgerne koder. Oplåste genstande kan købes ved Navarro’s.

Kode | Effekt
CRU5H1N9 Bulldozer [Set]
84DDW07F Fenrir [Set]
W17DC4RD Harlequin [Set]
5UNCR0W5 Jiraiya [Set] + Crow Sword (Yatagarasu) [Wep]
477F4D3R Odin [Set]
3V17880X Pandora [Set]
1C3QU33N White Empress [Set] + Annihilator [Wep]
JU5T1C33 Xenon [Set]
1MP3R147 Yellow Emperor [Set]
377833X3 Yellow G-Lex [Set]

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...