Lord of Magna: Maiden Heaven - N3DS

Beskrivelse

Lord of Magna: Maiden Heaven blander traditionsrig krobestyrelse med actionfyldt strategirollespil.

På en landlig og stille kro i udkanten af byen har Luchs levet det meste af livet og stolt håndhævet mottoet: “Når de kære gæster endelig kommer, skal de behandles som var de vores egen familie”, præcis som hans familie har gjort i flere generationer.

Desværre har kroen ikke haft en eneste gæst siden den åbnede, hvilket har gjort, at Luchs må grave krystaller op og sælge dette værdifulde drivstof fra øen, for at få tingene til at hænge sammen. På en af hans rutinemæssige udgravninger støder han på en smuk pige, indkapslet i en massiv krystal, og da hun vågner sættes en række uventede hændelser i gang, inklusive ækle fjender, utrolige færdigheder og mirakuløse mysterier…

I Lord of Magna: Maiden Heaven er der syv piger, hver med sin historie at fortælle. De syv piger vil alle bo på kroen, og ved at knytte bånd mellem dem og Luchs, låser du op for nye specialangreb, der vil hjælpe dig, når pigerne tager med ud i kamp. Strategisk planlægning er nøglen til at vinde kampene. Træf så mange fjender med hvert angreb som muligt, hvilket udfordrer dig til at placere nærkamps-, afstands- og magiske angreb således, at flest mulige fjender rammes.

Udover at låse op for nye færdigheder og deltage i Free Battles vil registrering af StreetPass give dig muligheden for at få sjældne materialer, som du kan bruge til at skabe nye våben og færdigheder, som vil hjælpe dig i kamp. Den justerbare sværhedsgrad lader dig veksle mellem Easy, Normal og Hard, og er kampene for langsomme, kan du øge hastigheden. Via spillets videoklip og billedgalleri kan du genopleve kære minder fra spillet.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...