Marvel's Spider-Man - PS4

Beskrivelse

En af verdens mest ikoniske superhelte Spider-Man returnerer nu til spilverdenen i denne nye tilføjelse til superheltens spilrække. Dette nye spil har sørget for at implementere mange forskellige akrobatiske evner, improvisation og vægklatreringen som superhelten er kendt for, samtidig med at implementere nye spilelementer, der aldrig før er blevet set i et Spider-Man spil. Bevægelsen gennem spilverdenen ved hjælp af parkour og det nye kampsystem vil være med til at give dig en Spider-Man oplevelse der er meget forskellig fra de tidligere spil.

Marvel og Insomniac Games har arbejdet sammen om at skabe en helt ny og autentisk Spider-Man historie. Dette er ikke den Spider-Man du har mødt før eller set i en film. Dette er en erfaren Peter Parker der er en mester i at bekæmpe storkriminalitet i New York. I kombination med hans liv som en superhelt, skal han sørge for at balancere hans kaotiske personlige liv og hans karriere, samtidig med at livene for de 9 millioner indbyggere i byen hviler på hans skuldre.

Glitches

Efter at have fuldført Fisk Hideout Construction mission for at låse op for Base Token belønninger, gå derefter til Greenwich og genspil mission igen. Fuldførelsen af den skulle gerne give dig mission XP samt yderligere 2500 XP når Spider-Man er færdig med at snakke med Yuri. Dette kan gøres uden at fuldføre bonus opgaver.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...