Mass Effect 3: Special Edition - Wii U

Beskrivelse

Tag jorden tilbage i Mass Effect™3: Special Edition

Mass Effect™3 kaster dig ind i en grusom galaktisk krig for at generobre jorden fra en nærmest ustoppelig fjende – og hvordan du kæmper er helt op til dig!

Banebrydende, interaktiv historiefortælling driver den blodpumpende historie, hvor hver en afgørelse du træffer, kan have knusende og dødelige konsekvenser.

Du er Commander Shepard, den eneste som kan redde jorden fra total udslettelse. Men du er ikke alene. Ved din side har du et eliteteam af benhårde soldater, som er klar til at adlyde dine ordre. Flankeangreb med dine tropper, eller ensom ulv – det er din beslutning. Brug dækning eller storm dem med fingeren på aftrækkeren. Fyr taktiske angreb af på afstand eller stå ansigt til ansigt med fjenden i nærkamp med det dødelige omniblade. Krigen om jorden kommer snart til Wii U…

Spil på din måde – Vælg en hektisk og filmisk oplevelse eller dyk ned i et dybere og mere valgdrevet narrativ. Uanset hvad, vil intens kamp drive handlingen, mens du kæmper for at samle en krigshærget galakse mod en fælles fjende.

En rig historie i flere dele – Interaktiv historiefortælling giver dig en oplevelse ulig noget andet med flere forskellige resultater, som afgøres af dine valg. Mass Effect™3 vil redefinere alt, hvad du ved om følelsesmæssigt engagerende historier.

Opbyg dit eget arsenal og fyr løs – Oprust din figur og dit team med dusinvis af unike våben og egenskaber, hver med mægtige opgraderinger og modifikationer.

Adrenalinpumpende gameplay – Føl hver kugle, som træffer, rul i dækning og affyr knusende tunge våben i en intens og pulserende actionshooter.

Nådeløse og intelligente fjender – Bekæmp nådeløse fjender, som konstant vil udfordre dine bedste kamptaktikker og holde dig fastlimet på yderkanten af stolen.

Tip: Battlefield 3 solater i multiplayer mode

Link en Battlefield 3 Online Pass til din EA konto.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...