Monster Hunter Generations - N3DS

Beskrivelse

Tag jagten til det næste niveau med Monster Hunter Generations!

Monster Hunter Generations er det sidste nye afsnit i den populære action-RPG-serie, der er blevet solgt i mere end 36 millioner eksemplarer verden over. Monster Hunter Generations giver dig den største tilpasningsfrihed til dato og er en hyldest til de sidste ti års spil i Monster Hunter-serien med et miks af helt nye områder og monstre, samt tilbagevendende favoritter, som er blevet opdateret og tilpasset den nye generation af gameplayet.

Monster Hunter Generations introducerer med Styles og Hunter Arts en ny gameplay-mekanik, hvor en meget personliggjort spillestil yderligere kan forfines. Angrib monstre ud af den blå luft med Aerial Style eller få mest ud af de fordelagtige visuelt slående Hunter Arts-egenskaber med Striker Style. Hunter Arts er uundværlige kampfærdigheder og power-ups, som alle jægere kan få brug for.

På deres jagtfærd skal spillerne også forsvare hver af spillets fire landsbyer fra den nye altoverskyggende trussel – de Skæbnebestemte Fire. Med over hundrede færde i vente, er der tonsvis af udfordringer at kaste sig ud i i soloeventyret, og ydermere via lokalt eller online spil med op til tre andre jægere.

Oplåsninger

Akantor

Opnå HR60

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...