Mordheim: City of the Damned - PC

Beskrivelse

Mordheim: City of the Damned er den første computerspilversion af Games Workshops kultklassiker-figurspil Mordheim. Spillet udspiller sig i Warhammer-verdenens ødelagte Empire city, og Mordheim: City of the Damned er et taktisk turbaseret spil, hvor du leder grupper af krigere i blodige og dødelige sammenstød. Spillet blander RPG-elementer, taktiske slag i et højt tempo og avanceret tilpasning af enheder i en periode, der er plaget af kaos og rivalisering, og hvor kun de stærkeste overlever.

Efter en tohalet komet ramte Mordheim, forvandlede De Fordømtes By sig til en frygtindgydende slagmark, hvor konkurrerende krigergrupper indædt kæmper om magten over vigtige områder i jagten på den ære og rigdom, der følger med erobringen af de værdifulde Wyrdstone-fragmenter.

Vælg mellem ikoniske krigergrupperinger i Mordheim – Sisters of Sigmar, Cult of the Possessed, Skaven, Mercenaries fra emperiet – og før dem i kamp. Rekruttér nye enheder, udrust dem med forbedret udstyr. Udvikl og tilpas din gruppe af krigere med den erfaring, som hver succesfuld mission giver, og forvandl dem til en frygtindgydende magtfaktor på slagmarken.

Læg den bedste strategi for udslettelsen af dine modstandere. Går det galt, vil nogle af dine enheder kunne miste en legemsdel … eller det der er værre. Husk, at i Mordheim: City of the Damned, er en død enhed tabt for evigt! Planlæg efter omgivelserne, når du lægger din slagplan, udnyt de unikke bygninger og ruiner eller gadernes forgreninger. Indsæt dine tropper omhyggeligt og foregrib dine fjenders træk, så du kan lægge et bagholdsangreb! Læg geniale slagplaner, hvor dine enheders evner vil være lige så vigtige som dit held i slagets afgørende øjeblikke.

Du kan plyndre genstande, der ligger gemt i ruinerne, eller stjæle dem fra faldne fjender. Overlev de farer, det vrimler med i de Fordømtes By, og saml så mange Wyrdstones, som du kan, men hold øjne og ører åbne. Mordheim er et af de mest forræderiske steder i Warhammer-verdenen!

I disse episke kampe, hvor du kan vinde berømmelse og ære, vil din strategi uden tvivl være din bedste allierede! Fuldfør i solokampagnen en række missioner i alle fire hjørner af de Fordømtes By, eller udfordr andre spillere i multiplayer.

  • Form frit din gruppe af krigere
  • Vælg mellem et væld af klasser med unikke evner til at skabe unikke strategier
  • Før dine tropper i kamp, og test deres sammensætning i marken
  • Opbyg erfaring til at låse op for spillerens særlige egenskaber
  • Brug Wyrdstones til at erhverve magtfulde objekter og låse op for flere valgmuligheder og funktioner
  • Spil direkte mod andre spilleres grupper af krigere og kæmp

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

Galleri

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...