Naruto Uzumaki Chronicles - PS2

Spillet er en RPG/Action spil hvor du løber med din karakter og kæmper. Spillet er ikke det helt store men sjovt er det at bruge tid på engang imellem. I spillet kommer du til at udføre missioner i forskellige sværhedgrader og du kommer til at løse nogle gåder.

Hints:1. Husk at holde øje med “mini-radareren” på den højre side af skærmen. Denne indekator lader dig vide hvis der er fjender om bag naruto og vil være klar til at angribe dig uden du ser ham! 

 

2. Hvis der er missioner i rank C eller B, men den næste mission (i historien) er i rank D mission, færdiggør D rank missionen først. På denne måde, Vil naruto være mere parat til at lave sværer missioner! 

3. Når du vil udforske omgivelserne i en mission, se efter en skattekiste i de yderste del af levelen. Smadre dem og få ting og sjældne “skill chips”! 

4. Brug “standard attacks” (standart angreb) for at slå en eller flere fjender af fødernet. Mens de helbreder sig selv hold R2 nede og vær klar til en “Power Strike” angreb. Og når de falnde fjender står op slip R2 og smadre dem! 

5. Hvis du finder dig selv i en umulig situation til at kunne slå fjenderne, stil flere “røde taijutsu skill chips” i din “Skill Plate” (skill plade). Det burde styrke dine angreb nok til at vinde mod alle odds! 

6. Hvis du løber tør for medicin, skal du bruge flere “blå Ninjutsu Skill Chips” på din “Skill Plate” for at styrke dig defensivt!. 

7. Har du mange “Shurikens”, men ingen medicin? Så kan du bytte dem med til 6 “6 Medicine B” for 90 shurikens ved “Emporium Karin’s General Store”. Og det fede er at du kan altid slå fjenderne ihjel for at få flere. 

8. Prøver du på at bytte “shurikens” for “Medicine A”? Den bedste metode er at bytte “52 shurikens” for “13 3-Way Shurikens”, også bagefter bytte dem til “Medicine A”. 

9. Bosserne har nogle kraftfulde jutsuer! men imens de prøver at klargøre deres angreb står de vidt åben. Ryk in hurtigt og slå dem, mens de gør sig klar til deres jutsuer for at undgå deres angreb! 

10. Efter du har gennemført spillet engang, gem dit spil og læs den igen. En ny boss vil komme frem i skærmen! 

11. Du kan ikke trykke pause midt i luften, så hvis du er ved at få nådestødet så kan du ikke helbrede dig selv, så husk at helbrede dig selv så du mindst har 25% i liv. 

12. I den første B ranket mission vil sasuke får ny kræft som giver dig stor skade men han gør det kun når han er svag (ikke meget liv tilbage) så pas på! 

13. Du kan ikke udføre en jutsu når du er: nede, forvirret eller i luften. 

14. HUSK!!!!! Gem altid dit spil inden du går på missioner. Det sparer dig for at gå helt tilbage til starten af missionen. (Tro mig, har selv prøvet det). 

15. kvindelige ninjaer, aber og ninjaer med hatte kan bruge “dash” (hurtig angreb) og får at undgå det kan det være god ide at have dem på kornet heletiden. 

16. Den store spørgsmålstegn der kommer i mappen nogle gange er bare et stort kamp med ingen præmie og som er svær at vinde. (Det ville være en god ide at være i en mega høj level, hvis du abselut vil, men det er ikke det værd). 

17. Den orange kvindelige ninja har bomber som de kan kaste også kan de skjule sig. Og så, ninjaer med hatte kan kaste store shurikens og skjule sig. Istedet for at finde DEM så lad DEM kaste ting og hurtigt undvig dem. Følg så retningen angrebet kom fra også smadre dem!. 

18. I en B ranket mission, er der en stor kamp med ca. 20 fjender. Her ville det være en god ide at bruge komboer, så nar du bagefter kæmper mod sasuke kan du bruge “nine tailed fox” (den ni halede ræv´s) kræfter (som faktisk hjælper mega meget!) 

Hint – fyld op din Chakara hurtigt
Imens “the loading sceen” (når den skal indlæse) skal du bruge den højre analogpind til at køre rundt i en cirkel. En blå chakara bold vil poppe ud og hvis du lægger mærke til din chakara bar, så vil den være ca. 25% opladet

×

9 Kommentarer til "Naruto Uzumaki Chronicles - PS2"

 1. Camilla siger:

  Er der nogen som kan forklare mig hvad man skal i første opgave altså hvor man skal hoppe.
  Den allerførste opgave i spillet hvor man skal udfører hoppe, men jeg kan ikke lave Dash hoppet er der nogen som kan forklare mig det please har virkelig brug for hjælp.

 2. Sanjey siger:

  jeg tror ikke man kan få Itachi

 3. ????? siger:

  den er ikke dårlig men nummer 2 er bedre

 4. abdi siger:

  hvordan for man itachi

 5. abdi siger:

  hvordan for man itachi venner

 6. kyuuib-charles siger:

  ja meget fedt

 7. louise siger:

  det her spil er rigtig fedt altså man kan jo alt mugligt i det

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...