Pandora's Tower - Wii

Beskrivelse

Red din ven fra en grusom skæbne i det smukke, mørke og fængende Pandora’s Tower.

Spillet
Spillet blander elementer fra rollespil med et actionpakket gameplay, når du indtager rollen som soldaten Aeron, som står over for en personlig og følelsesmæssig mission. Din elskede ven Elena har udsigt til en grum skæbne, hvor hun muterer til et uhyre, med mindre du når at bekæmpe den ondskab, der har besat hende. I dette melankolske og ukonventionelle eventyr er det desuden kun muligt for Aeron at ophæve Elenas grumme forbandelse ved at konsumere de monstre, som han nedlægger.

Tretten miljøer
Universet i Pandora’s Tower indeholder tretten grusomme miljøer. Hvert miljø er opbygget som et tårn og er alle hjemsted for stygge monstre, hvis kød har en makaber betydning i spillets gribende handling. Fjenderne kan angribes på to måder, enten med våben på klos hold eller med en magisk kæde, hvis brug også rækker langt ud over fjendebekæmpelse. Ved at pege på skærmen med Wii Remote kan kæden bruges til at få fat i elementer i omgivelserne, så spilleren kan nå nye højder, aktivere håndtag eller hive ting ned til sig. Kæden hjælper også spilleren med at udføre innovative kampteknikker til at tackle monstre i heftige kampe i realtid.

Kapløb med tiden
Efterhånden som historien skrider fremad, vil Elenas problemer motivere dig, da hendes fysiske fremtoning bliver mere og mere grotesk, jo længere tid det tager dig at gennemføre hvert tårn. Tiden er således en vigtig faktor, når du bringer Elena resterne af dine fjender, og en måler på skærmen skifter farve for at advare dig om mutationens fremskridt under dit fravær. I selskab med Elena afgør dine interaktioner udviklingen af jeres forhold, som kan variere meget og vil resultere i en af spillets mange afslutninger.

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...