Persona 5 - PS4

Beskrivelse

‘Persona 5’ er et spil om de interne og eksterne konflikter i en gruppe af problematiske gymnasieelever – hovedpersonen og en gruppe landsmænd, som han møder i spillets historie – der lever et dobbeltliv som ‘Phantom Thieves’.

De har lever en typisk dagligdag, hvor de går i Tokyo gymnasium – de deltager i klassen, har fritidsinteresser og deltidsjob. Men de foretager også fantastiske eventyr ved at bruge overnaturlige kræfter til at komme ind i menneskers hjerter.

Deres kræfter kommer fra deres “persona”; Jungians koncept for “jeget”…

Spillets helte indser, at samfundet tvinger folk til at bære masker for at beskytte deres indre sårbarheder. Spillets helte vækker deres egne indre kræfter ved at bogstaveligt talt rive deres beskyttelsesmasker af og konfrontere deres indre selv. De bruger herefter den nyfundne kraft til at stræbe efter at hjælpe dem i nød.

I sidste ende søger gruppen ‘​​Phantom Thieves of Hearts’ at ændre deres daglige verden, for at matche deres opfattelse og se igennem maskerne, som nutidens samfund bærer.

Spilleren tager rollen over spillets hovedperson, som både giver mulighed for social simulation i form af gymnasiet, men derudover udlever spilleren også de mystiske og spændende eventyr igennem ham.

Oplåsninger

New Game+

Når man har fuldført spillet og set rulleteksterne, vil du være i stand til at få adgang til at gemme spillet. Derefter load filen for at starte New Game+, ved at gøre dette, kan du få en masse ting over – feks. genstande, penge, din Persona compendium og meget mere til et nyt spil!

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...