Pikmin 3 - Wii U

Beskrivelse

Olimar vender tilbage i Pikmin 3.

Pikmin™ 3 er den næste del af den kritikerroste Pikmin-serie, som blander strategi og action. Her vil du opdage en verden fyldt med mærkelige væsener og tage kommandoen over Pikmin for at overleve. Denne verden er tætpakket med skatte og fjender, hvilket gør spillet meget mere actionfokuseret og fylder det med forskellige strategi- og rutealternativer, hvilket igen øger holdbarheden af spillet.

Du kan vælge mellem at spille ved hjælp af Wii Remote Plus og Nunchuk-kontrollen eller Wii U GamePad. Med ny og intuitiv kontrol er det muligt at sigte direkte på genstande og kommandere de små, men mægtige hære på forskellig vis. GamePad fungerer som et oversigtskort og en radar, som følger Pikmins bevægelser i realtid. Du kan stryge en finger over touch-screenen for hurtigt at skifte mellem områder, hvilket gør det utroligt fleksibelt at kommandere flere Pikmin-grupper.

Wii U-konsollens kraftige processor og HD-grafik udnyttes til det yderste og resultatet er en veldesignet verden, forbedrede Pikmin-bevægelser og nøje, detaljerede oversigter, som gør det simplere, strategisk at bruge Pikmin.

Efter at have fuldført et niveau kan du med replay-funktionen se resultatet på enten GamePad eller tv’et. Spol frem og tilbage eller sæt på pause, mens du vurderer den forrige opgave for at afgøre, hvilke alternativer du nu har.

Udover de fem originale Pikmin-typer fra de tidligere spil, medbringer den nye Rock Pikmin mægtige nye evner; den er i stand til at knuse fjendens hårde ydre skaller og bryde gennem solide barrierer.

I Mission Mode udfordres du til at tjene flest skatte indenfor en bestemt tidsfrist.

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...