Pokémon Gold - GB/GBC

Beskrivelse: Du kan virkelig ikke gå galt med 251 Pokemoner, der er to store eventyr der venter på dig, utallige side opgaver, og en historie på op til 60 timers spilletid. Guld versionen er den 6. spil sammen med Sølv versionen og er fortsættelsen af rejsen til Johto Regionen. Spillet har 2 Regionener: Johto og den velkendte Kanto Regionen. Og som er den første spil hvor der er skift mellem nat og dag, så det bliver ekstra svære at fange Pokemoner, for nogle er nat Pokemoner og nogle er dag Pokemoner. 

Få Tyrouge:
Tyrogue er på Mt. Mortar, som ligger mellem Ecruteak City og Mohagany Town. Der er en træner inde Mt. Mortar, som vil give dig Tyrogue hvis du kan besejrer ham. Sørg for, at du kun sætter 5 Pokemon eller derunder med dig, fordi du får brug for ekstra plads til  Tyrogue. I lvl 20, vil Tyrogue udvikle sig til Hitmonlee, Hitmonchan, eller Hitmontop. Når den når lvl 20, vil Pokemonens data afgører hvilken Pokemon den vil udvikle sig til. Hvis Tyrogue har høj angrebs data, så vil det være en Hitmonlee. Hvis det har høj forsvarsdata, så vil det være en Hitmonchan. Hvis både angreb og forsvarsdata er de samme, så vil det være en Hitmontop. 
Kort over hvor du finder træneren: 
tyrogue-1tyrogue-2
tyrogue-3tyrogue-4
Fang Lugia:
Lugia er i Whirl Islands, som ligger tætpå Cianwood City. Whirl Islands består af mange forskellige øer, øen, der vil føre dig til Lugia er øen på den øverste højre ø. Sørg for at du har Itemet Silver Wing” med dig, Lugia vises ikke, medmindre du har Silver Wing med dig. I Silver version, får du Silver Wing når du besejr Team Rocket i Goldenrod City (en begivenhed efter at have besejret Team Rocket i Mahogni Town). I Gold version, får du Silver Wing i Pewter City. 
Kort som viser hvad vej du skal tage for at finde Lugia:
lugia-1lugia-2lugia-3
lugia-4lugia-5

Fang Ho-oh:
Ho-oh er i Tin Tower, som er en bygning nord for Ecruteak City. Ho-oh vises ikke, medmindre du har Itemet Rainbow Wing med dig. I Gold version, får du Rainbow Wing når du besejre Team Rocket i Goldenrod City (en begivenhed efter at have besejret Team Rocket i Mahogni Town). I Silver version, får du Rainbow Wing i Pewter City.
Kort over hvordan du finder vej til Ho-oh:
ho-oh-1ho-oh-2ho-oh-3
ho-oh-4ho-oh-5ho-oh-6
ho-oh-7ho-oh-8ho-oh-9
Ruins of Alph: Unown;
Unown er en Pokemon. Denne Pokemon kommer i mange forskellige former. Der er 26 forskellige Unown figurer, hver enkelt af dem repræsenterer et bogstav fra den engelske alfabet. Disse Pokemoner kan findes i Ruin of Alph, men får at få dem alle skal du løse puslespillene. Der er 4 forskellige puslespil, du kan finde en i nærheden af Ruins of Alph, hver puslespil frigiver nye forskellige Unowns. sæt brikkerne på plads, så det kommer til at lige en Pokemon. Hvis du er færdig, og der sker ikke noget, betyder det, at puslespillet ikke er korrekt løst. Hvis puslespillet er korrekt løst, vil du automatisk blive overført til den grotte, hvor Unowns er. Når du har hentet alle 26 forskellige Unowns, vil du være i stand til at printe dem ud ved hjælp Game Boy Printer. Det tager lang tid og masser af tålmodighed.
Her kan du hvordan de skal se ud:

puslespil-2puslespil-3puslespil-4

×

40 Kommentarer til "Pokémon Gold - GB/GBC"

 1. Mathilde siger:

  Hej Alle sammen ! (-;
  Er de nogle der ved hvordan man får “træet” som står mellem stierne på vej til Goldenrod City væk? Jeg kan nemlig ikke huske det.
  Håber i kan hjælpe.

 2. søren siger:

  en af mine vener er så dum han tror at snorlax-gyrados-sudowodo er legendaiske

 3. alexanderST siger:

  hjælp mig!!! kan ikke finde pokefløjten i gold :(
  hjælp mig please.. ;S ;S

 4. HTHAOO siger:

  er der nogen der ved hvordan man får det der rock smash?

  • giratina siger:

   når du har hvundet første styrke center skal du snakke med en tyk mand der står tet på den der sudowodo tingeling pokemon håber det hjalp

 5. HTHAOO siger:

  i pokemon gold, hvordan kommer man nu forbi det der træ som man ikke kan cut’te?
  det ligner den der sudowodoo pokemon,
  please hjælp mig!!!!!

  • Younas siger:

   Man vander den

  • amanda siger:

   du skal gå i blomsterbutikken i goldenrod city og så får du en vandekanne som du helder på træet (pokemonen)

  • søren siger:

   jeg tror du skal bruge en pokefløjte det må ku hjelpe men jeg hved desværre ikke hvor man får en pokefløjte eller om man kan få en i det her spil det kan man i andrer spil

 6. Jesper siger:

  Halløjsa guys, :) der er den her ene kode til at klone pokemon, hvilket du har muligheden for at få flere master balls og klone så du ikke kommer til at lave en fejl angående deres spells, :) hvordan det kan gøres er meget simpel, du kan klone op til 5 mobs på engang du går over til computeren finder en box hvor der er ingen pokemon i, du tar den pokemon du vil ha klonet med item på sig ind i box efter det, skifter du box/MEN!! du skal være klar til at slukke gameboy når der står i teksten ” SAVEING, don’t turn of” på det tidspunkt skal du slukke din gameboy lige præcis når der står ”of” slukker du gameboy og så tænder du din gameboy og så har du fået klonet din pokemon,,, håber i kan bruge det til noget men virker kun til sølv/gold version men øv jer først med en noobiw pokemon så du ikke kommer til at gøre noget forkert med ho-oh eller en pokemon du kan lide

 7. kris siger:

  I gold spillet hvordan kommer man forbi det der vandfal i tyrouge grotten Plz !!! svar mig +

 8. martin siger:

  hvordan kommer man ind i det der radio tower i kanto relligionen??? plzz hjælp mig!

 9. brian siger:

  kan man købe pokemon rube/fire red over netet mere pls en eller anden sig om jeg kan jeg ber jer:)

 10. martin siger:

  er der ikke lige en der kan hjælpe mig jeg er kommet over i 3 emblem’s by hvor jeg skal klare team rocket men det er neden under et eller andet hvor jeg skal befri en eller anden hvor jeg skal få sådan nogen porte af en slags til at åbne men jeg kan bare ikke så plzzz hjælp mig!!!

  • martin siger:

   kom nu plzzz hjælp mig jeg er ved 3 emblem og jeg har lige fået mit syvne jeg er nede i undergrunden hvor jeg skal redde en eller anden og jeg skal åbne den port hen til team rocket pigen men jeg ved ikke hvilken rækkefølge jeg skal tage dem i så plzzz hjælp mig!!! p.s hvor får man card key?

 11. seje mig siger:

  min ven kan kopiere pokemoner jeg har 3 af den samme :D

 12. FupzT4R siger:

  ved luiga’s Ø der kan jeg ikke komme igennem af virvlen?? please Hjælp mig med hvordan jeg kan komme igennem :D

 13. tyranitar1 siger:

  Hej allesammen jeg har en spørsmål om der er nogen der ved hvordan man får celebi?

 14. mads siger:

  Hvordan får man muwto og blastois ? pl. hjælp mig!!

 15. LAuritz siger:

  Omg ?
  Jeg har hele spillet fuldt med level 100 ?
  JEg har Mewto Blastois Mew Hoho Lugia & Alle start Pokémonerne?

 16. the boy siger:

  hvordan finder man sten til udvikling

 17. viktor siger:

  jeg spiller sølv og guld og jeg har lugia i
  :L 100

 18. KarateGuy siger:

  Hej.
  Jeg har et spørgsmål og det er om hvordan man får den der pokefløjte så man får snorlax vækket?? (kan ikke stave navnet eller huske hvad den hedder men den der ,der sover)

 19. hoptjek siger:

  jeg ville spørge jer alle sammen om i ved hvordan man får celebi

  • HenneXD siger:

   Du kan få den når du har fanget alle 250 pokemons. Så skal du gå hen til prof. Elm og så får du en G.S Ball den ligger du ind i et hus inde i Ilex Forest så kommer Celebi. ;D Håber det hjalp …

 20. Anders siger:

  hej alle sammen jeg har alle pokemon spil hvilket syntes i ? jeg skal spille på jeg har genneført alle men starter altid om fordi det er ved at blive kedeligt.. ? er i søde at skrive hvilket spil i syntes bedst om ?

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...