Pokémon Moon - N3DS

Pokémon Moon - N3DS

Beskrivelse

Den syvende generation indledes med det nyeste spil i serien Pokémon Moon!

Tag du på eventyr som Pokémon-træner i Pokémon Moon og fang, kæmp og byt helt nye Pokémon på den tropiske ø i Alola-regionen.
Deltag i intense kampe og sæt nye kraftige angreb fri. Opdag og interagér med Pokémon mens du træner og bliver venner med dem, så du kan blive Pokémon Champion!
Pokémon Sun og Pokémon Moon til Nintendo 3DS-familiens systemer er det syvende og sidste nye afsnit i Pokémon-kernespilserien.

 • Sæt ud på eventyr som Pokémon-træner i den nye Alola-region.
 • Vælg én af tre nye Pokémon-partnere – Rowlet, Litten eller Popplio.
 • Udforsk mysteriet bag de nye legendariske Pokémon, Solgaleo og Lunala.
 • Opdag helt nye Pokémon, du kan fange, kæmpe med og bytte.

Hvis du har en tips eller triks, er du velkommen til at poste det i kommentarfeltet eller på forummet.

Legendariske Pokémoner

#792 Lunala

Lokation: Altar of the Moone
Lunala faktisk med din rejsekammerat, Lillie, gennem spillet. Den starter som sin underudvikling Cosmog som du redder på Mahalo Trail, og bliver tæt knyttet til dig. Når den bliver kidnappet af Aether Foundation, udvikler den sig til Cosmoem og sender Lusamine til Ultra Space. Lillie beder dig om at finde den Legendariske Pokémon for at skabe en portal for at få hende tilbage. Men, ved at gøre det, går Cosmoem ind i stålen der påkalder den og den undvikler sig til Lunala (i Version Moon), og hjælper dig med at tage til Ultra Space for at redde Lusamine. Derefter vil Lunala joine Lillie, men da Lillie ikke er en træner eller tager på eventyr, forslår hun den at tage med dig og beder dig om at fange den. Den skal fanges.

OT: Din
ID: Din
Ability: Shadow Shield
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Cave of Origin
Fanget i Lv. 55
Moongeist Beam
Cosmic Power
Night Daze
Shadow Ball

#789 Cosmog

Lokation: Lake of the Sunne (Sun) eller Lake of the Moone (Moon)
Med den Cosmog som du blev venner med gennem spillet som derefter udvikler sig alt efter hvilket version (Sun = Solgaleo, Moon = Lunala), kan du stadig få en anden Cosmog. Denne legendariske Pokémon, som egentlig er en Ultra Beast, er en meget svær en at få. Når du har overvundet Elite Four, når det bliver Nat i Sun eller Dag i Moon, kan du vende tilbage til Altar of the Sunne eller Moone med Slgaleo eller Lunala i dit team, og du vil være i stand til at tage til anden verde, hvor det er tilbage til Dag/Nat alt efter Sun eller Moon. Derefter gå til Lake of the Sunne eller Lake of the Moone fra Ula’ula Meadow og nå hen til alteret med enten Solgaleo eller Lunala i din party. Cosmog vil dukke op. Du behøver ikke at kæmpe mod den, da den vil joine dig automatisk. Den kan udvikle sig til Cosmoem og defter til et anden Solgaleo i Sun eller en anden Lunala i Moon.

OT: Din
ID: Din
Ability: Unaware
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Lake of the Sunne/Lake of the Moone
Fanget i Lv. 5
Splash

#785 Tapu Koko

Lokation: Ruins of Conflict
Efter at have besejret ligaen og blevet den første Alola Champion, vil der blive afholdt en festival for at fejre det, under denne fest, vil Lillie foreslå at du tager til Ruins of Conflict. Der vil hun bede dig om at bede om et ønske ved pedistallen. Når du gør det, vil Tapu Koko udfordre dig. Hvis du skulle ende med at slå den ud, kan den komme igen ved at vinde over Elite Four.

OT: Din
ID: Din
Ability: Electric Surge
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Ruins of Conflict
Fanget i Lv. 60
Nature’s Madness
Discharge
Agility
Electro Ball

#786 Tapu Lele

Lokation: Ruins of Life
Efter at have besejret ligaen og blevet den første Alola Champion, vil du være i stand til at tage til Ruins of Life en gang mere. Når du er der, skal du røre statuen, derefter vil Akala Island Guardian udfordre dig.

OT: Din
ID: Din
Ability: Psychic Surge
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Ruins of Life
Fanget i Lv. 60
Nature’s Madness
Extrasensory
Flatter
Moonblast

#787 Tapu Bulu

Lokation: Ruins of Abundance
Efter at have besejret ligaen og blevet den første Alola Champion, vil du være i stand til at tage til Ruins of Abundance en gang mere, som ligger nær Haina Desert en gang mere. Når du er der, skal du røre statuen, derefter vil Ula’ula Island Guardian udfordre dig.

OT: Din
ID: Din
Ability: Grassy Surge
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Ruins of Abundance
Fanget i Lv. 60
Nature’s Madness
Zen Headbutt
Megahorn
Skull Bash

#788 Tapu Fini

Lokation: Ruins of Hope
Efter at have besejret ligaen og blevet den første Alola Champion, vil du være i stand til at tage til Ruins of Hope en gang mere. Når du er der, skal du røre statuen, derefter vil Poni Island Guardian udfordre dig.

OT: Din
ID: Din
Ability: Misty Surge
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Ruins of Hope
Fanget i Lv. 60
Nature’s Madness
Muddy Water
Aqua Ring
Hydro Pump

#800 Necrozma

Lokation: Ten Carat Hill
Når du har hjulpet med at fange alle Ultra Beast, vil Looker vende tilbage til motellet og sige at han så en mystisk sort Pokémon flyve over Melemele Island. Anabel siger dog til ham at han så syner, eftersom alle kendte Ultra Beats er blevet fanget. Men, hvis du går til Fartest Hollow i Ten Carat Hill, vil du kunne finde den legendariske Pokémon Necrozma. Dens udseende vil ligne en Ultra Beast, men Beast Ball vil ikke have nogen funktion på den.

OT: Din
ID: Din
Ability: Prism Armor
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Ten Carat Hill
Fanget i Lv. 75
Stealth Rock
Iron Defense
Wring Out
Prismatic Laser

Daglige Begivenheder

Café’s Tea Biscuits

Lokation: Alle Pokémon Centre
I alle Pokémon Centre, er der en café på venstre side, og hver af dem vil sælge en forskellig type drik. Dog vil du kun én gang om dagen (i hele Alola) også kunne få en special tea biscuit. Denne “biscuit” er et af de lokale delikatesser, og den du får kan variere fra dag til dag.

 • Mandag – Lumiose Galette
 • Tirsdag – Rage Candy Bar
 • Onsdag – Casteliacone
 • Torsdag – Old Gateau
 • Fredag – Shalour Sable
 • Lørdag – Lava Cookie
 • Søndag – Sweet Heart

Berry Tree

Lokation: Rute 2, Rute 3, Rute 4, Rute 5, Rute 8, Rute 10, Rute 16, Rute 17, Poni Wilds, Poni Plains, Secluded Shore
Berry Tree er spredt rundt om i Alola, og når samler en falden bær, vil du få et udvalg af bær og sommetider endda skulle kæmpe mod en Crabrawler. Disse bær forsvinder, men vil dukke op igen næste dag.

Battle Buffet

Lokation: Hau’oli City
Battle Buffet er en unik restaurant i Hao’oli City butikscenter. Der kan du betale for at få en special buffet. Der har du 10 tur til at spise alt det du kan, men går du efter et specifik ret, skal du møde en træner. Trænerne er i lav level indtil du vinder over Ligaen og er derefter højt level med deres udviklinger i deres oprindelige team.

Pyukumuku Chucking

Lokation: Hano Beach
I Hano Beach, er der et job hver dag hvor du bliver hyret til at kaste Pyukumuku som er strandet. Dette gøres nemt ved at gå op til Pyukumuku i overworld og trykke på A for at kaste dem tilbage i havet. Ved at fuldføre jobbet, får du 20,000 for det.

Loto-ID

Lokation: Hau’oli City Shopping District
Hau’oli City’s Tourist Center, kan du finde Loto-ID.

 • En Nummer: Moomoo Milk
 • To Nummere: PP Up
 • Tre Nummere: PP Max
 • Fire Nummere: Rare Candy
 • Fem Nummere: Master Ball

Kæmp mod Shigeki Morimoto

Lokation: Heahea City, GAME FREAK’s kontor

Dette er næsten blevet en tradition i Version spillende, hvor når du har vundet Ligaen, kan du GAME FREAK’s kontor i Heaheea City finde Battle Director Moromoto. Du kan kæmpe mod ham en gang om dagen. Han har seks Pokémoner og de er alle i level 62 samt de seks Pokémoner han bruger er fra første Generation; Kangaskhan, Jolteon, Flareon, Vaporeon, Machamp og Dragonite.

Massage

Lokation: Konikoni City
Inde i markedet i Konikoni City, kan du finde en person som er villig til at give din Pokémon en speciel Lomi Lomi massage. Dette kan kun gøres en gang om dagen og vil booste en Pokémons happiness.

Thrifty Megamart – Gratis Prøver

Lokation: Royal Avenue
I Thrifty Megamart i Royal Avenue, vil du kunne få gratis prøver fra betjeneren. Disse prøver er en bær. Du kan få en prøve om dagen og bæret skifter hverdag.

 • Tamato Berry
 • Rawst Berry
 • Oran Berry
 • Bluk Berry
 • Sitrus Berry
 • Mago Berry
 • Pinap Berry

Pokémon som Gaver

#133 Eevee

Lokation: Paniola Ranch
Første gang du kommer til Pokémon Nursery i Paniola Ranch, vil du få et Æg. Ægget vil udklækkes til en Eevee. Der er inget specielt ved denne Eevee.

OT: Din
ID: Din
Ability: Adaptability
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Udklækket fra Æg
Fanget i Lv. 1
Helping Hand
Growl
Tackle
Tail Whip

#137 Porygon

Lokation: Aether House
Efter at have vundet over Lusamine og stoppet Aether Foundation, kan du hvis du går ind i Aether House på Rute 15 finde en ansat bagerst i rummet, som vil give dig en Porygon og undskylde for Foundation’s handlinger.

OT: Din
ID: Din
Ability: Download
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Aether House
Fanget i Lv. 30
Agility
Recover
Magnet Rise
Signal Beam

#142 Aerodactyl

Lokation: Seafolk Village
Når du kommer til Seafolk Village, når du taler med Ace Trainer i Huntail båden, vil hun give dig en Aeodactyl.

OT: Din
ID: Din
Ability: Rock Head
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Seafolk Village
Fanget i Lv. 40
Roar
Agility
Ancient Power
Crunch

#772 Type: Null

Lokation: Aether Paradise
Når du har stoppet Lusamine’s planer og reddet hende fra Ultra Space, kan du vende tilbage til Aether Paradise og gå op til Conservation Area hvor du vil finde Gladion. Taknemlig for din hjælp, vil Gladion give dig den anden Type: Null som Aether Foundation skabte. Han vil også give dig alle Memory genstande som kan bruges når den udvikler sig til Silvally.

OT: Din
ID: Din
Ability: Battle Armor
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Aether Paradise
Fanget i Lv. 40
Crush Claw
Scary Face
X-Scissor
Take Down

Få Zygarde Complete Forme

Lokation: Rute 16 – Zygarde Restoration Center
Du kan samle celler og kerner til at skabe en Zygarde.
10% Zygarde: Kræver 10 Cell (med Aura Break Ability).
50% Zygarde: Kræver 50 Cell (med Aura Break Ability).
50% Zygarde: Kræver 100 Cell (med Power Construct Ability – giver mulighed for at ændre form til 10% og 50% ved brug af Zygarde Cube som kan forvandle sig til Complete Forme i kamp).

Zygarde Core Lokationer

Ø Lokation Move Lært
Melemele Island Rute 1 Extreme Speed
Melemele Island Iki Town Thousand Arrows
Akala Island Konikoni City Dragon Dance
Ula’ula Island Rute 17 Thousand Waves
Poni Island Ancient Poni Path Core Enforcer

Zygarde Cell Lokationer

Melemele Island (Ialt 14)

Lokation Noter
Rute 1
Rute 1
Rute 1 – Outskirts
Rute 1 – Trainer School Om natten
Rute 2
Rute 3 Om dagen
Rute 3
Hau’oli Cemetery
Hau’oli City – Shopping District Om natten
Hau’oli City – Shopping District
Iki Town Om natten
Kala’e Bay
Ruins of Conflict – Outside
Verdant Cave – Trial Site

Akala Island (Ialt 18)

Lokation Noter
Rute 4
Rute 5
Rute 7
Rute 8
Rute 8 Om dagen
Akala Outskirts
Diglett’s Tunnel
Hano Beach
Hano Beach Om dagen
Heahea City Om natten
Heahea City
Konikoni City Om natten
Lush Jungle – Cave
Paniola Ranch
Paniola Ranch Om natten
Royal Avenue Om natten
Royal Avenue
Wela Volcano Park – Top

Ula’ula Island (Ialt 30)

Lokation Noter
Rute 10 Om dagen
Rute 11 Om natten
Rute 12 Om dagen
Rute 12
Rute 13
Rute 13 Om natten
Rute 14
Rute 14 Om natten
Rute 15
Rute 16
Rute 17
Rute 17
Aether House
Blush Mountain
Haina Desert
Hokulani Observatory Om natten
Maile City – Outer Cape Om dagen
Malie City Om dagen
Malie City Om natten
Malie Garden
Mount Lanakila – High Mountainside
Mount Lanakila – Mountainside
Po Town
Po Town Om natten
Ruins of Abundance – Outside
Secluded Shore
Secluded Shore Om natten
Tapu Village
Ula’ula Meadow
Ula’ula Meadow

Poni Island (Ialt 28)

Lokation Noter
Ancient Poni Path
Ancient Poni Path
Ancient Poni Path Om natten
Poni Breaker Coast Om dagen
Poni Breaker Coast Om natten
Poni Coast
Poni Coast Om natten
Poni Gauntlet
Poni Gauntlet
Poni Grove
Poni Grove
Poni Meadow
Poni Plains Om dagen
Poni Plains Om natten
Poni Plains
Poni Wilds
Poni Wilds Om dagen
Poni Wilds Om natten
Resolution Cave – 1F Om dagen
Resolution Cave – B1F
Resolution Cave – B1F Om natten
Ruins of Hope
Seafolk Village
Seafolk Village
Vast Poni Canyon – 2F
Vast Poni Canyon – 2F
Vast Poni Canyon – Inside
Vast Poni Canyon – Top

Aether Foundation (Ialt 5)

Lokation Noter
Aether Paradise – Hallway
Aether Paradise – Outside
Aether Paradise – Outside
Aether Paradise – Main Building
Aether Paradise – Entrance Om natten

In-Game bytning af Pokémon

#061 Poliwhirl

Lokation: Konikoni City
Metode: I Konikoni City’s Pokémon Center, vil du kunne finde en træner som ikke kan beslutte sig for hvad hendes Poliwhirl til, og spørger dig om du vil bytte med hende.
Pokémon der anmodes om: Zubat

#066 Machop

Lokation: Rute 2
Metode:
Pokémon der anmodes om: På Rute 2’s Pokémon Center, kan du finde en træner som vil bytte hendes Machop for en Spearow. Dette kan være nyttig før den første prøve.
Pokémon der anmodes om: Spearow

#075 Alolan Graveler / #076 Alolan Golem

Lokation: Tapu Village
Metode: I Tapu Village’s Pokémon Center, kan du finde en træner som gerne vil bytte sin Graveler (Alola Form) med din Haunter for at teste en teori. Når byttehandlen er ovre, vil Graveler automatisk udvikle sig til Golem (Alola Form).
Pokémon der anmodes om: Haunter

#440 Happiny

Lokation: Malie City
Metode: I Sushi High Roller i Malie City, kan du finde en træner som ønsker at bytte sin Happiny med din Pancham.
Pokémon der anmodes om: Pancham

#663 Talonflame

Lokation: Poni Gauntlet
Metode: Lige før indgangen til Battle Tree i Poni Gauntlet, kan du finde en træner som vil bytte sin Talonflame for en Bewear så han kan udfordre Battle Tree. Denne Talonflame har dens Hidden Ability.
Pokémon der anmodes om: Bewear

#761 Bounsweet

Lokation: Rute 5
Metode: I Rute 5′ Pokémon Center, kan du finde en træner som gerne vil bytte med hendes Bounsweet for en Lillipup.
Pokémon der anmodes om: Lillipup

#762 Steenee

Lokation: Seafolk Village
Metode: I Seafolk Village, vil du kunne finde en træner som gerne vil bytte med din Granbull for hendes Steenee. Hendes Steenee har en høj IV i Special Defense.
Pokémon der anmodes om: Granbull

QR Kode events

For at scanne QR koden skal du benytte QR Scanner i spillet.

#801 Magearna

Udgivelsesdato: Europa: 6. December 2016
Før du scanner koden, skal du have overvundet Elite Four og blive Champion af Alola Regionen. Derefter scan koden og gå til Hau’oli Mall’s Antique Shop og du vil blive givet en Magearna.

OT: Din
ID: Din
Ability: Soul-Heart
Hold Item: Bottle Cap
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
a lovely place
Fanget i Lv. 50
Flash Cannon
Fleur Cannon
Lucky Chant
Helping Hand
Europa

Galleri

Klik på billedet for at se den i fuld størrelse.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...