Pokémon Picross - N3DS

Beskrivelse

Find Pokémon-billeder med tal i felterne i Pokémon Picross.

Forvandl puzzle-spil til portrætter i Pokémon Picross! Løs over 300 tal-puzzle-opgaver for at fuldføre billeder af dine yndlings-Pokémon. Når du fuldfører et puzzle-spil, så tæller det som at fange Pokémon, som så havner i din samling. For at løse en opgave skal du se på tallene, som står over og ved siden af hver rad. Disse tal fortæller dig, hvor mange felter, der skal udfyldes horisontalt og vertikalt. Derefter skal du bare finde ud af, hvilke felter, der skal udfyldes og markere disse for at afsløre et Pokémon-portræt!

Fangede Pokémon kan hjælpe dig med at løse puzzle-opgaver via en række forskellige færdigheder. Fx vil Eevees Rising Reveal afsløre vertikale felter centreret om en aktiveringsrute, Lucarios Hyper Scan undersøger felterne og fikser eventuelle fejl, du har lavet, mens Squirtles Blue Force farver hinttallene blå, i de rader, der har felter, du garanteret kan udfylde. Men visse Pokémon bliver utroligt trætte af bare at bruge deres færdigheder en enkelt gang og har brug for tid til at genvinde deres styrke. Der findes i alt 12 forskellige færdigheder, du kan få hjælp af, men altså kun én gang per opgave.

Pokémon Picross har over 300 puzzle-spil at løse, samt et Advanced Mode og Daily Training, sidstnævnte hjælper dig med at træne dine egne færdigheder. Mange Pokémon dukker op i spillet takket være det store antal puzzle-spil, og udover kendte Pokémon vil alle mega-udviklede Pokémon fra Pokémon Omega Ruby og Pokémon Alpha Sapphire dukke op for at hjælpe og udfordre dig i spillet.
Husk også at være på udkig efter legendariske og mytiske Pokémon!

Du kan begynde at spille Pokémon Picross gratis. I spillet findes nogen sjældne sten med magiske kræfter kaldet Picrites – med disse får du adgang til flere, nye områder, får fyldt din energimåler eller dine Pokémon kan få hjælp til at bruge deres færdigheder oftere. Picrites kan skaffes på forskellige måder i spillet, fx ved at fuldføre puzzle-opgaver eller ved at købe dem for penge i Nintendo eShop.

Snydekoder

Indtast koden for at aktivere snydfunktionen.

EU

Effekt | Kode
Hemmelig bane i Area 3 89907383
Hemmelig bane i Area 4 18587211
Hemmelig bane i Area 5 74326715
Hemmelig bane i Area 6 77742314

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...