Pokémon Yellow - GB/GBC

Beskrivelse

Pokemon Yellow (Kaldt Pokemon Gul her i Danmark) er den fjerde spil i serien (hvis man tæller Grøn version med (Den blev kun udgivet i Japan)). Det specielle ved denne version er at man kun kan vælge Pikachu som sin starter Pokemon, og spillet er også den eneste Pokemon spil hvor man har en Pokemon der følger efter ens dreng da spillet er baseret på Animen Pokemon, dvs. at den Pikachu i spillet er den samme som i Animen som ikke kan lide at være i sin Pokeball. 

Glitchs

Metode 1: Fang Mew (#151)

Inden du følger tippet er det bedst at du gemmer først, i tilfælde af at du skulle lave fejl undervejs.
ROUTE 8 er der en undergrund, lige udenfor døren står der en mand, sørgfor at du ikke har vundet over ham i en Pokedyst. Så går du ind i undergrunden, og går ud LIGE foran døren, og et skridt ned, så skynder du dig at trykke på “START” før han ser dig, så flyver du til CERLUEAN CITY (Styrkecenterleder Misty’s by) og går op ad broen THE NUGGET BRIDGEROUTE 25 til du når en træner (en mand) med grønt hår der kigger op, dyst mod ham og vind over ham. (Hvis du har dystet mod ham, så kan du ikke fange/møde Mew, for så bliver du nødtil at starte forfra i spillet).  Når du har besejret ham, flyver du til LAVENDER TOWN og går henimod undergrunden, på vej hen til undergrunden kommer der en “START MENU” op, og så trykker du ned på “EXIT“, så kommer Mew, den har kun Pound som angreb og den er kun i lvl 7.

Billeder:
Trin 1: 
trin-1
Trin 2:
 trin-2
Trin 3:
trin-3 
Trin 4:
trin-4 
Trin 5:
trin-5

Note: Metoden er ægte nok, har selv brugt metoden til at fange Mew med den. ;) – Huma 

Metode 2: Fang Mew (#151)

Inden du følger tippet er det bedst at du gemmer først, i tilfælde af at du skulle lave fejl undervejs.
Dette er en alternativ metode, også kendt som Quick Mew glitch, som tillader spilleren at fange Mew så tidligste som det er muligt i spillet.

Metoden er ligner den til Metode 1, i stedet for Jr. Trainer på Route 24 vest for Nugget Brigde, er det Route 8 Gambler, og den første Swimmer i Cerulean Gym i stedet for Route 25 Youngster. Eftersom Fly ikke er tilgængelig på dette tidspunkt af spillet, skal spilleren fange en Abra og bruge dens Teleport i stedet for Fly. Ved slutningen af glitchen, skal spilleren vende tilbage til Route 24 i stedet for 8, da det er i denne område som glitchen begyndte.

Få Pikachu til at kunne lide dig med det samme

Når du først starter dit spil, vil du have 1 potion i din PC i dit rum. Tag den. Fortsæt med at spille indtil du får Pikachu, men ikke har kæmpet mod din Rival’s Eevee endnu. Brug potion på Pikachu 5 gange (også selvom det ingen effekt har). Kæmp mod rivalen og VIND. Efter kampen, når din Pikachu kommer ud af sin PokéBall. Vil han kunne lide dig.

Tips

Kom igennem græsset uden at møde Pokémon

Når du har fået HM Cut, kan du lære en Pokémon den.
Udover at kunne skære i de særlige træer, kan den også bruges til at fjerne alt græs, så du ikke behøver at møde nogen Pokémon.
Når du gemmer og loader, forlader og kommer ind i området som du har brugt Cut, vil græsset vende tilbage.

Level-baseret Skade Boost

Af ukendte årsager, hvis din Pokémon har en level der ender på 0, 3, 5 eller 8, vil deres skade blive boostet med 3%.

Pikahu Strand Mini-game (Kun i den fysiske udgave af Pokémon Yellow)

Brug Pikachu fra din Pokémon Yellow i alle kampe i Tournament mode i Pokémon Stadium. Pikachu vil herfter lære at bruge Surf. Gå derefter syd for Fuschia City og ind i en hus ved stranden. Tal med manden der inde. Sørg for at Pikachu er dit party. Du skulle nu være i stand til at spille en mini-spil.

Pikachu Strand Mini-game (Kun i den Virtual Console udgave af Pokémon Yellow på Nintendo 3DS)

Medbring din Pikachu i din party og gå hen til huset på stranden og gå ind i den og tal med manden. Du vil herefter kunne spille mini-spillet uden at du behøver at Pikachu har Surf. Dette er en undtagelse, da det er ikke muligt at overføre Pikachu mellem Yellow og Pokëmon Stadium via Virtual Console, så man har lavet så det alligevel bliver muligt at spille mini-spillet uden den.

×

9 Kommentarer til "Pokémon Yellow - GB/GBC"

 1. Pokeman siger:

  Jeg syntes der skal laves et remake.

 2. jacob siger:

  har længe haft alle spil og har undret over hvorfor man ikke kan fange mew hvis man har kommet til at kæmpe mod ham plus at i mangler mewtwo hyg jer med at finde ham hintet er: ghost helper

  • Huma siger:

   Fordi det ikke var planen at man skulle kunne fange Mew i Yellow. Men fordi Shigeki Morimoto har programeret den i spillet, endda uden Nintendo’s videne. :)

 3. pokeman siger:

  Nogle der ved hvordan man får card key???

 4. nikolaj siger:

  nogen der ved hvordan man får mere end en masterball?

 5. nikolaj siger:

  har vundet spillet

 6. pokemon:D siger:

  heey har lige fundet mit gamle pokemon spil.. kan huske af der var en kode så man kunne give sine pokemoner level men kan ikk huske det.. nogle der ved det

 7. Nicolai siger:

  når jeg når til træneren står han bare og kigger på mig, og siger intet.
  har ikke kæmpet mod ham før i dette spil, så forstår det ikke.

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...